Új ülés ATECA SUV: Az árak, a specifikációk, valamint a kiadási dátum

Seat késői belépője a nagy kereszteződés piacán, az ATECA, végül megérkezett. A Renault Kadjar riválisát 17 990 GBP -től, valamint szeptember 9 -én az Egyesült Királyság márkakereskedéseiben vásárolják meg.
A SUV megosztja platformját az új Volkswagen Tiguan -nal, valamint a közelgő 2018 -as Skoda Yeti -vel. Ez aláhúzza az előbbit, míg a Seat szintén korlátozottan futó első kiadásokat kínál, amelyeket a tömeg-forrás fogalmaz meg.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az ATECA elindítja az ülés SUV történetét, legalább két másik mintával az évtized vége előtt. Luca de Meo menedzser szerint ez segíti a márkát: “Tegyen még egy ugrást előre”, és visszatérjen az üzletbe a “fenntartható jövedelmezőséghez”.
• Ülje be az ATECA CUPRA Performance Cars -t és teherautót a folyamatban
Az ülés ATECA egy közepes méretű SUV, amely 4,36 m hosszú-vagy körülbelül 10 cm-rel rövidebb, mint a Renault Kadjar. Stílusa meglehetősen szokásos, az első rács és a fényszórók egyértelműen az ülés Leonból származnak, egy tetővonalból, amely a hátsó részén kúpos, négyzet alakú kerekes, valamint egy kiejtett ablakvonal-törés a C oszlopnál.
A hatékony dízel- és benzinmotorok széles választéka – az opcionális 4×4 -es és a DSG -vel – az ATECA HouseDing Crossover SUV -t a spanyol márka új területére viszi.
27

Alejandro Mesonero, a tervezőfőnök azt mondta az Automobile Express -nek: “Adaptáltuk a stílusnyelvünket az ülés SUV -hoz. Ennek az autóknak és teherautónak olyannak kellett lenniük, mint egy hatalmas testvér a Leonnak, ám a következő 18 hónapban erősebb fejlődéseket vezetünk be.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *