Új 2020 KIA XECE PHEV: Árok, specifikációk és kiadási dátum

A KIA XECE PHEV (plug-in hibrid jármű) hivatalosan eladásra került az Egyesült Királyságban, és ígéri a vásárlókat, akiknek legfeljebb 36 mérföldnyi elektromos áramot kell elérniük -A csak tartomány.
A plug-in hibrid rendszer ismerős számunkra, mivel azt a Kia Niro PHEV-ben is használják. Az energia 1,6 literes benzinmotor és 60 lóerős elektromos motor keverékéből származik-lehetővé téve a kombinált 139 lóerősséget-, és hatfokozatú, kettős Hold automatikus sebességváltót használ. A 36 mérföldes tartományt egy 8,9 kWh-os akkumulátor használatával érik el, míg a töltés két órát és 15 percet vesz igénybe egy 3,3 kW-os töltő segítségével.

A legjobb plug-in hibridek 2022

Az Xeute PHEV 0-62 mph-ig gyorsul 10,6 másodperc alatt, és a legnagyobb sebessége 99 mph. Az üzemanyag-fogyasztás vadul változik az egyéni használattól, de a hivatalos WLTP-adatok alapján 201,8mpg-ot fog elérni, ha 16 hüvelykes könnyűfém kerekekkel és 167,8mpg-ra van felszerelve, 18 hüvelykes termékeken. A 16- és 18 hüvelykes kerékváltozók CO2-kibocsátása 32 g/km, illetve 38 g/km.
6

A XECE megosztja mechanikáját a hagyományos CEED család többi tagjával, de felületesen szinte teljesen különbözik – csak a front ajtókat osztják meg a ferdehátú és a „Sportswagon” birtok verziójával. Az Xeute 20 mm -rel magasabbra halad, amely egy új testtel kombinálva azt jelzi, hogy 48 mm -rel magasabb, mint a hagyományos CEED.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A nagyobb akkumulátor-csomag beépítése veszélyezteti a praktikusságot az égéssel működő XEECE modellekhez képest: a normál 426 literes térfogat 291 literre csökken.
Az Xeute PHEV árai 30 695 GBP -től kezdődnek a ‘3’ díszítésben. A hagyományos készlet tartalmaz 16 hüvelykes könnyűfém kerekeket, fűtött kormánykeréket, fűtött első üléseket és elektromosan összecsukható ajtó tükröket. A Top Spec első kiadású modell hozzáadja a nagyobb 18 hüvelykes kerekeket, egy sávot követő segédrendszert, vezeték nélküli okostelefon-töltést és egy 12,3 hüvelykes digitális illesztőprogram kijelzőjét.
Mit gondolsz az új KIA XECE PHEV -ről? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *