Uncategorized

Új 2020-as Jaguar F-Pace SVR a ‘Ring

körüli elszakadást a Jaguar F-Pace SVR-nek csak az Egyesült Királyságban volt eladásra a tavalyi év közepén. változat. A 2017-ben bevezetett standard-kiadású SUV felkészülve az év vége felé felkészül a közepes ciklus-frissítésre, valamint a Jaguar ugyanabban az időben bemutatja a frissített tartomány-tetejű SVR verziót.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ezek a legújabb kémfelvételek kiderülnek, hogy a Jaguar mérnökei felgyorsítják az előrehaladási ciklust azáltal, hogy az új F-PACE SVR-t teljes dinamikus értékeléssel helyezik el a németországi Nurburgring körben.

A világ leggyorsabb SUV -jai 2022

A Jaguar F-Pace SVR kozmetikai felülvizsgálatai viszonylag minimálisak lesznek. Ez a fejlődő öszvér pontosan ugyanazt a karosszériát osztja meg, mint a kimenő modell, csak egy finom módosítással az első lökhárító szellőzőnyílásokhoz, egy pár átalakított LED fényszórókhoz, új hátsó lámpákhoz, valamint ugyanazon, nagyobb radiátorrácshoz, amely a Nemrégiben arcmaszkált Jaguar XE.
A legfigyelemreméltóbb különbség a régi formatervezésnél egy darab új motorháztető, a motor feletti teljesítményű dudorral. A Jaguar védjegy SVR stílusának tulajdonságai, mint például a Quad-Exit kipufogógázok, az alacsonyabb utazási magasság, valamint a hatalmas könnyűfém kerekek szintén fennmaradnak a frissítés során.
A legnagyobb módosítások valószínűleg belülről történnek. A közelmúltban a Jaguar módszeresen frissítette az egyes modellek belsejét, keltezett érintőképernyőkkel, valamint a mérőfürtökkel egy új 10,2 hüvelykes infotainment rendszer, valamint a 12,3 hüvelykes digitális műszerfal mellett, amelyet az I-PACE-ből emeltek fel – Az F-Pace várhatóan betartja az öltönyt.
A régi modellhez hasonlóan az arcmaszkált Jaguar F-Pace SVR-t egy 5,0 literes V8 motorral táplálják. Az energia- és nyomatékfigurák valószínűleg nem módosítják a kimenő változatot, 542 lóerővel, illetve 680 nm nyomatékkal – elegendő a 0–62 mph -es időtartamig 4,1 másodperc, valamint a 176 mph maximális sebességre.
Mit csinálsz az arckezelt Jaguar F-Pace SVR-ről? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *