Uncategorized

Új 2021-es Citroen E-Berlingo furgon eladásra kerül most 31 302 £

A Citroen elektromos módszere az állóképességtől az erősségig tart, valamint a francia cég a már viszonylag kiterjedt teljesen elektromos fajtára épül, ezzel az e-Berlingo kisteherautóval. Ipari jármű.
Az új Citroen E-Berlingo kisteherautót az Egyesült Királyságban vásárolják meg, a költségek 31 302 £ -tól kezdődnek, beleértve a kormány 3000 font értékű beépülőgép-támogatását. Az új ipari autóváltozat azt jelzi, hogy a Citroen legyőzte a Stalwart Van márkákat, mint például a Ford, valamint a Mercedes a Punch-hoz, mivel most már tiszta elektromos biztosítékkal rendelkezik, mind a három fő kisteherautóban, az E-Berlingo csatlakozik a középméretű mérethez. E-Dispatch, valamint a nagyobb e-relay.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Érdemes azonban megemlíteni, hogy az új elektromos dizájnt csak a márka két költséges specifikációjában kínálják – a megfizethetőbb X Pro, valamint a Worker Pro Trims -t csak egy dízelmotorral kínálják.

A legjobb elektromos furgonok 2022

A legolcsóbb E-Berlingo Business Pro standard eszközei tartalmaznak 16 hüvelykes acélkerekeket, automatikus fényszórókat, első ködlámpákat és elektromosan összecsukható ajtó tükröket. Hasonlóképpen van jó mennyiségű biztonsági berendezés, beleértve a hátsó parkolóérzékelőket, a sebességtartó automatát, a sebességkorlátozót és a riasztórendszert.
Belül a vásárlók légkondicionálást kapnak, néhány USB-aljzatot, valamint a tárolózsebek gazdagságát, beleértve a szélvédő feletti polcot, valamint az ajtótartóknak, amelyek hatalmasak ahhoz, hogy elfogadják az 1,5 literes vizes palackokat. Hasonlóképpen van egy nyolc hüvelykes infotainment képernyő az Apple CarPlay-vel, valamint az Android Auto-val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *