Uncategorized

Új 2021-es Toyota C-HR GR Sport eladó, a 31 395 £ -tól

a Toyota bemutatta az új C-HR GR sportot az Egyesült Királyságban Ülő Ateca FR Sport, valamint a Ford Kuga St-Line.
Az új Toyota C-HR GR Sport árai 31 395 GBP-től kezdődnek a belépő szintű 1,8 literes változatnál. A sokkal erősebb 2,0 literes dizájn 33 015 fontot üt.

A legjobb kis SUV -k, valamint a 2020 -as eladó kereszteződések

Az újrarendezett C-HR-t a Toyota házon belüli hangoló társaság, a Gazoo fejlesztette ki. Sokkal agresszívebb testkészlettel rendelkezik, mélyebb elülső elosztóval, alsó diffúzorral, valamint néhány új fekete ajtó díszlésével. Hasonlóképpen lovagol a nemrégiben kifejlesztett 19 hüvelykes könnyűfém kerekeken, miközben új, sötét színű LED-es fényszórókat, valamint egy fekete spoilert kap a csomagtérajtó számára.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Vannak hasonlóan néhány új fekete kerék -boltív burkolat, egy sötét króm hűtőrács, valamint egy maroknyi GR sportjelző, amely az autó panelei körül van pontozva. A külső átalakítást nyolc kéttónusú festékkel, amelyek mindegyike kontrasztos fekete tetőt tartalmaz.
11

Belül a vásárlók sportok kormányát, GR Sport kiváló minőségű futófelületeket, valamint az Alcantara vagy az Anyagülés kárpitozásának lehetőségét kapják – mindkettő piros, mind szürke varrás. A fűtött ülések, valamint a hátsó adatvédelmi üveg szintén alapvető fontosságú, míg a prémium JBL sztereo rendszert opcionális extra lehet megfogalmazni.
A Toyota néhány alváz-csípést is készített, köztük a merevebb rugókat, valamint a lengéscsillapítókat, a vastagabb gurulási rudakat, valamint a felülvizsgált kormányrendszert, amelyek mindegyike, a vállalkozás szerint, elősegíti a testhenger korlátozását, valamint a megteremtését, valamint a megteremtését, valamint a megteremtését, valamint a megteremtését, valamint C-HR sokkal vonzóbb a vezetéshez.
Az elegáns megjelenés ellenére azonban a Crossover motor felépítését a Common CAR-ból szerezzék be. Az 1,8 literes rendszer benzin 120 lóerős, míg a 2,0 literes verzió 181 lóerővel rendelkezik-, valamint mindkét motor a CVT sebességváltón keresztül eljuttatja az első kerekeket, visszatérve a bejelentett üzemanyag-gazdasági helyzetek számát, amely meghaladja az 50 mpg-t.
Mit készít az új Toyota C-HR GR Sport-ból? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *