Új Aston Martin Vantage AMR Kézikönyv -sebességváltóval

kitett az új Aston Martin Vantage AMR -t, valamint egy áthelyezést, amely minden bizonnyal mosolyog a vezetés szerelmeseinek mindenhol, mindegyik korlátozott futáshoz A 200 egységből egy kézikönyv sebességváltóval van felszerelve.
Ez egy teljesen új, hétfokozatú egység, amelynek kutya-lábváltozása van a legelső sebességfokozaton, ami azt jelenti, hogy a hat, amelyet általában az áthelyezés során használnak, mind a hagyományos H-mintában ülhetnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb sportkocsik és teherautók rendelkezésre állnak
Míg a váltás művészete most átruházta a sofőröt, van néhány intelligens technika, amely integrálódik ebbe a hét arányba, ha erre szükség van. Egy olyan rendszer, amelyet az Aston Martin az AMSHIFT -nek hív, egyesíti a Rev -Matching rendszert a sima lefelé váltásokhoz, és lehetővé teszi a sofőr számára a laposhivatkozást – a fogaskerék megváltoztatását anélkül, hogy a fojtószelepet felemelné – nehéz gyorsulás alatt.
8
Az adsclose erről a hirdetésről

A sofőr hozzáadott interakcióján túl a kézikönyv sebességváltója is újabb előnyt jelent. Sokkal könnyebb, mint a Vantage tipikus ZF nyolc sebességű autója, és hozzájárul a 95 kg-os súlymegtakarításhoz.
Pontosan ugyanazzal a 4,0 literes iker-turbófeltöltésű V8-ra párosul, amelyet a meglévő Vantage-ben fedeztek fel, amely 503 lóerőre és 625 nm-re utal. A négy másodperces 0-62 mph-os idő valóban három tized lassabb, mint a rutin autóvalló, míg az 195 mph-os maximális sebesség azonos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *