Új Audi TT: Az első fotó

Audi besurranó magasságot adott nekünk a harmadik generációs Audi TT-nál, amikor két hivatalos vázlatot és kissé zavaros fényképet adott ki a vadonatúj modellről. A csomagolások a Genfi Autószalonon jelennek meg, és ezekkel a vázlatok szemléltetik az új modellt, evolúciós stílus-technikát fognak elfogadni-megőrizve az ismerős TT-alakot, a stílustáblákkal, amelyeket az R8 tartománytáblából kölcsönzöttek.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A hivatalos vázlatok szorosan hasonlítanak egy művész illusztrációjára (lásd Galéria) Autó Express, amelyben megbízták, hogy néz ki a következő generációs TT. Azonnali változások láthatók a kimenő modellben az újracsatlakozó front végén, amely sokkal agresszívebb és szigorúbb megjelenést mutat. Az átalakított rács, a vékonyabb LED fényszórókat és a vésett motorháztetőt mind az R8 szuperautó és az E-Tron koncepció ihlette.
• Audi TT: Ár, specifikációk és a kiadási dátum
További finom változások közé tartozik a négygyűrűs Audi logó, amely most az elülső rács fölött helyezkedik el, és egy sokkal kifejezettebb gyűrődés a hordozóról mentén, sokkal nagyobb hangsúlyt adva a lángolt kerék ívekre.
Audi TT 2014: Belső tér
Noha nincsenek a belső terek vázlatai, az Audi már kiadott képeket és részleteket a forradalmi kabinról, amelyet az új TT elfogad. Egy teljesen integrált 12,3 hüvelykes infotainment rendszer helyettesíti a hagyományos tárcsázót, és az összes adatot közvetlenül a meghajtóhoz továbbítja. További funkciók közé tartozik egy új, lapos fenekű kormánykerék és légszűrők, amelyek digitális hőmérsékleten leolvasnak.
Az Audi átfogóan átdolgozza a TT vezetési dinamikáját azáltal, hogy a súlyt lecsökkenti, segítve a Porsche Boxster teljesítményrést. A Skin Audi új MQB platformja alatt az új modell alapjául szolgál, míg az alumíniumból elsősorban az alumíniumból kidolgozott testmozgásnak segítenie kell a 60 kg -os kivágást a Kerb -Weight -ból. Az MQB platform lehetővé teszi az első kerekek előrehaladását anélkül, hogy befolyásolnák a motor pozícióját, ami elősegíti a vezetés minőségét és a kezelést.
Audi TT 2014: Motorok
Nincs hivatalos szó arról, hogy milyen motorokat használ a harmadik generációs TT, de a motor nagy részének valószínűleg négyhengeres motorokból áll. Az energia körülbelül 180 lóerő és 220 lóerő között mozog, míg sokkal hatékonyabb és tisztább dízelmotorokat is kínálni kell. A tartomány tetején a TT-S-t egy teljesen új 275 lóerős 2,0 literes turbó hajtja, a TT-RS-vel az öthengeres 2,5 literes TFSI átdolgozott változatának használatához, amely várhatóan mintegy 375 lóerő kialakulása lesz. –

További műszaki részletek és maga az autó a jövő hónapban Genfben kerül sor. Várjon kissé felfújt árat, amely körülbelül 25 000 fontot azonosít, amikor a TT idén később érkezik a bemutatótermekbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *