Új Cupra Tavascan Extreme E koncepció tippek a produkciós SUV-n

A CUPRA bemutatta új Tavascan Extreme E koncepcióját az idei Müncheni Autószalonon, amely az All-Extreme E szélsőséges E-Road Racing sorozat következő szezonjában versenyez. –
A spanyol márka azt is mondja, hogy a Concept Racer megosztja a tervezési nyelv elemeit a közúti Tavascan Electric SUV-vel, megtekintve a közelgő 2024-es gyártó autó néhány stílusának jellemzőit. Amikor eladásra kerül, a Tavascan lesz a cég második elektromos autója a Cupra született ferdehátú után.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Cupra stílusa a jelenlegi Extreme E versenyzőjén egy kissé átalakított első lökhárító, egy módosított hátsó diffúzor és egy új színű, amelyet úgy hoztak létre, hogy kilépjen a Racing sorozat sarkvidéki, sivatagi, jeges és óceánoldali hátteréről.

Cupra Tavascan 2024 -ben gyártott gyártásra

A márka mérnökei természetes lenszálakat is felhasználtak az autó karosszériájához, hogy minimalizálják a szénszál mennyiségét a szerkezetében és csökkentsék annak környezeti hatását. Cupra szerint az anyagnak hasonló tulajdonságai vannak, mint a szénszálak, és könnyen adaptálhatók gyártási járművekhez.
A LED fényszóró-klaszterek újabb új kiegészítések, és hasonló háromszög alakú kialakításúak, mint a Tavascan koncepció, egy új, 3D-s nyomtatott keretbe.
Cupra szerint ez utóbbi előrelépés versenyképességet biztosít versenyzőjének, lehetővé téve a csapat számára, hogy gyorsan alkalmazkodjon a változásokhoz, legyen az baleseti károsodás vagy a fényszóró helyzetének megváltoztatása miatt a láthatóság javítása érdekében. A csere tartó mindössze hat órán belül kinyomtatható, nehéz gyártási berendezések nélkül.
4

A versenyzőt egy 54 kWh -os akkumulátor hajtja, amely a pilótafülke mögött van felszerelve az optimális súlyeloszlás érdekében. Ez egy teljesen elektromos erőátvitelt biztosít, amely Cupra szerint 0-62 mph időtartamú, körülbelül négy másodperc.
A jelenlegi Extreme E Spec versenyzőt, az Odyssey 21 -et, a Spark Racing Technology gyártja, és a Williams Advanced Engineering akkumulátorral rendelkezik. Az ikermotoros hajtómű 536 lóerővel szolgál, az autó specifikációját pedig a 2022-es szezonra kell átvinni.
Alejandro Agag, az Extreme E alapítója és vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülök, hogy a CUPRA elindítja a Cupra Tavascan Extreme E koncepciót, mivel lehetővé teszi, hogy második készítővé váljon, hogy saját karosszériáját használja az Extreme E csapatához.

“Ez a lépés nemcsak hozzáadott stílust és személyiséget injektál a sorozatba, hanem támogatja az Extreme E céljainkat, hogy ellenőrizze magát a partnerek globális marketing show -jának, mivel a CUPRA arra készül, hogy ezt a modellt a jövőben elindítsa a fogyasztók számára.”
Most kattintson ide, hogy elolvassa az idei Extreme E Racing sorozat verseny útmutatóját …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *