Uncategorized

Új Ford Focus RS: Teljes részletek a 345BHP, 4×4 Mega-Hatch-en

A Ford Focus RS volt az egyik leginkább várt autó és teherautó 2016-ra, valamint határozottan éltek, mint az elvárások. Most már eladó, az első szállításokkal az év elején jelennek meg, valamint az összes részlet, valamint a Crazy Mega-Hot ferdehátú ideális részletei itt.
Csak alig több mint 30 000 font költséggel járhat, hogy nem számíthat sokra, azonban a Ford az új Focus RS Sports-CAR-revizáló teljesítményt nyújtotta egy turbófeltöltős, 2,3 literes négyhengeres motorral. Ez elősegíti, hogy a főcím-megragadó 165 mph maximális sebességre kerüljön, mindössze 4,7 másodperc alatt 0-62 mph-ra kerül. Ne tévesszen be, az új RS egy komolyan gyors autó lesz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Ford Focus RS nagyon első meghajtó áttekintés
Ezek a teljesítményfigurák biztosítják a Ford Focus Rs -t, hogy kezeljék elsődleges riválisait, beleértve a Honda Civic Type R, Audi RS3 és a Mercedes 45 AMG -t.
Ford Focus RS: Videó
Már részt vettünk az új Focus Rs -ben egy utazó utazáshoz, és ez elegendő volt az autó szokatlan tulajdonságainak ellenőrzéséhez. Miközben a várakozás a legelső Drive -áttekintések előtt alakul ki, a Ford örömmel kísért minket az új baba részleteivel, beleértve sok webes videót.

A legfrissebb (fent) az autó vezetési módjainak magyarázata – beleértve a hírhedt sodródási módot – Ben Collins által.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *