Uncategorized

Új Hyundai i20 Coupe: A költségek és a specifikációk felfedték

Hyundai feltárva, hogy a tavaly év végén visszahozta az adag stílust az új i20 Coupe -val, valamint a cég most teljes árképzési részleteket tett ki. A március 26-án eladásra állítva az I20 Hatch háromajtós verziója 12 725 GBP-től kezdődik, ami 2000 fontot jelent az ötajtós ferdehátúhoz képest. Megkapja az 1,2 literes benzin, valamint az 1,4 literes dízelmotor lehetőségét.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb kis autók
A Swoopy háromajtós a cég visszatérése a „Coupe” piacra, figyelembe véve, hogy a harmadik generációs kupé néhány évvel ezelőtt tengelyes volt. A Hyundai szívesen forgalmazza az I20 Coupe-t sportosabb, sokkal életmód-orientált modellként, valamint ez azt mutatja, hogy a Ford Fiesta-revalling ötajtós költségnövekedés megnöveli. Az alap 12 725 font költsége szintén sokkal több készletet eredményez, mint az ötajtós, valamint egy sokkal erősebb motor.
5

A kupé csak két erőegységgel kínál; Egy 1,2 literes benzinrendszer, amely 83 lóerő kimenetet biztosít, ötfokozatú kézikönyv-sebességváltóhoz, valamint egy 1,4 literes CRDI dízelmotorral párosulva, 89 lóerővel, valamint egy hatsebességű dobozban.
• A Hyundai kiteszi az i20 Coupe -t
Az alap SE specifikációjának standardkészlete tartalmaz 16 hüvelykes ötvözeteket, Bluetooth-ot, hajózási vezérlést, hátsó autó parkolóérzékelőket és hátsó spoilert. Ugrás annyira, mint a Sport Trim, ára 13 725 font, valamint 17 hüvelykes ötvözeteket kap, az automatikus lámpák, az éghajlatkezelés és a színezett ablakok mellett. A fajta tetején egy Sport Nav-modell, amely új, integrált érintőképernyős SAT NAV-t, visszapillantó bütyöket, valamint DAB Radio-t ad hozzá 14 400 fontért.
5

Annak érdekében, hogy megkülönböztesse a kupát az ötajtótól, valamint a szélesebb álláspontot, valamint a swoopier stílusokat, a Hyundai szintén bevezetett egy új színválasztékot, melynek neve manderin narancs. A lejtős tetővonal ellenére az i20 kupé 336 literes csomagtartót használ, amely nagyobb, mint a ferdehátú.
A Hyundai szintén két új Trim -szintet vezetett be az öt ajtó i20 nyílási tartományába. A Premium NAV -t, valamint a Premium SE NAV -t most 14 400 font, illetve 15 400 font. Mindkét műszaki elem az integrált érintőképernyős SAT NAV, a DAB rádió, valamint a visszapillantó kamera hozzáadásával működik.
Nézze meg pontosan, hogy a Hyundai i20 ugyanúgy illeszkedik, mint az itt található Skoda Fabia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *