Új Hyundai i20 Facelift előkészületek a 2018. évi bevezetéshez

A kémfelvételek megjelentek egy arcmaszkált Hyundai i20 ferdehátúról Jelenleg konkrét, utalva egy expose felé az év későbbi szakaszában. Amikor eladásra kerül, a felülvizsgált i20 várhatóan tükrözi a jelen modell költségeit, amely 11 605 font.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A képek egy Hyundai i20 tesztmulát mutatnak, az autó nehéz álruhájával, az autó, például a tető szempontjai mellett, rutinszerűen festett karosszériával, ahelyett, hogy elvonja az álcázást.
8

Ahogyan elvárható egy arcmaszk, az i20 ferdehátú általános alakja az első rács mellett marad, amely valamivel nagyobbnak tűnik, mint a jelenlegi modellé. A jármű hátulját széles körben lefedték, azonban csak észreveheti a megosztott hátsó indító spoilert.
A világoskék festékterv lefedi a teszt öszvérét, amely illeszkedik a fekete szárny tükrökhöz – pontosan ugyanaz a színkombináció, amelyet a koreai gyártó használ az i30 n forró nyílás bemutatására. Ez az i20 tesztjármű szintén hasonló kerekes stílusú volt, mint az i30 N.
8

Noha ez az öszvér úgy tűnik, hogy az alapkocsi, úgy gondolják, hogy egy i20 n forró nyílás a munkákban és a közeljövőben is felkészült. Egy autó, amely 2017. júliusában az I20 N -nél feltárja, azt sugallta, hogy 2018 -ban láthatjuk a járművet, ám a Hyundai hivatalos vonala továbbra is az I20 N nem a láthatáron van.
Amikor az Facelited i20 megjelenik, arra számítunk, hogy az új kinézetű elülső és a hátsó végek eltűnnek a kis motor teljesítményének javításaival együtt. Az extra további alapvető eszközök, valamint az autonóm biztonsági funkciók szintén valószínűleg megjelennek a frissítési csomag részeként.
Értsük meg, mit hiszel a Hyundai i20 -ról a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *