Uncategorized

Új Jaguar F-Pace SUV: Frankfurt debütáló, árak, motorok és specifikációk

A kor után úgy tűnik A 2015 -ös Frankfurti Autószalonon. A Jaguar C-X17 IDEA autó alapján a jövőre a bemutatótermeket alig több mint 34 000 font ára fogja elérni, és máris meghajtottunk egy prototípusban.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Lehet, hogy ez a Jaguar legelső SUV -ja, ám a testvérek Land Rover -nek tisztességes tapasztalata van a piacon. Az F-Pace a Variety Rover Evoque, valamint a Variety Rover Sport méretét fogja meg, ám a prémium kabin érzései, valamint a közúti dinamikus képességek a napirend tetején.
• A legjobb SUV -k, amelyeket most kaphat
Az árak megmutatják ezt a pozíciót, amikor a belépő szintű F-Pace 34 170 fontot indít. Mind a benzin, mind a dízelmodelleket akkor kínálják, amikor a jármű 2016 áprilisában eltalálja a bemutatótermeket, valamint a hátsókerék-meghajtó verzió szintén működni fog a tartományban. A felállás tetején egy 375 lóerős F-PACE S kialakítású lesz, amelybe Jaguar leesett a feltöltött V6-at az F-típusú sportautóból.
A járművet „valahol az Audi Q5 és a Q7 között” helyezik el, és elegendő csomagtartási területgel rendelkeznek ahhoz, hogy a VW Passat-birtok nehéz időt biztosítson, olyan csúcskategóriás belsővel, amelynek olyan riválisokat kell készítenie, mint például a Volvo XC90 és a BMW X5. divatos.
36

A Jaguar F-Pace besurranó előnézete
Az új F-Pace-ről szóló áttekintéssel kezeltük minket, mielőtt hivatalos kiderült volna a Frankfurt Autószalonon, a Jaguar fő tervezőjével, Ian Callummal a márka Coventry HQ-n. A jármű közel négy éve volt a gyártásban, és Callum szerint abszolút aláhúzza a jaguárot, amelyhez 15 évvel ezelőtt csatlakozott.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *