Új Nissan Note 2013: Mire számíthat

Az új Nissan jegyzet ebben az évben később kerül forgalomba, de a jelenlegi modellel ellentétben, amely egy Supermini-MPV, a Honda Jazz kedvelőinek, a 2013. évi Nissan Note versenytársainak versenytársainak versenytársainak versenytársainak versenytársainak versenytársainak versenytársainak riválisával. Ehelyett inkább a szokásos szuperminik kedvelőit választja, mint például a Ford Fiesta és a Hyundai i20.
Nissan Note stílus
Az új stílust a meghívási koncepció a 2012 -es genfi ​​autókiállításon nézte meg, míg a produkciós autót az idei show -n felfedték.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A fésült oldalak és a faragott fényszórók segítenek az új autó merész új megjelenését. A fényszórók most összekapcsolódnak a rácskal, és van egy U alakú gyűrődés az ajtókban. Ezt „tök vonalnak” hívják, és egy pályán utazó squash -labda repülése ihlette.
Belül a kötőjelben megjelenő információk ösztönzik a zöldebb vezetést, miközben a csúszó hátsó pad ülés az előző autóból kerül, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy könnyen megváltoztassák a lábtér vagy a csomagtartó mennyiségét.
Nissan Note Méretek Az új jegyzet ugyanolyan hosszúságú és szélességű, mint a jelenlegi autó, azonos tengelytávú, de egy kicsit alacsonyabb, és a csomagtartó 280-300 liter.
Nissan Note specifikációk
Három burkolat áll rendelkezésre-Visia, Acenta és Tekna-, és az összes autó stop-indián rendszereket, hat légzsákot és hajózási vezérlést kap. A legmagasabb szintű Tekna a Nissan új biztonsági pajzsát is tartalmazza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *