Új Nissan NP300 Navara Pick-up

Ez az új Nissan NP300 Navara pick-up, amely javítja a kényelmet, a praktikusságot, a technológiát és az elődjének stílusosabb kialakítását.
A front-end stílus nem különbözik túl radikálisan a kimenő Nissan Navara-tól, de van egy friss lökhárító kialakítása, új fényszórók, amelyek LED-es mintát és rengeteg krómot tartalmaznak a képeken a modellben. Az alsó tetővonalakkal és egy feketével bocsátott B-oszlopokkal ez egy kicsit atlétikusabb teljes kialakítás.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A tervezés azonban nem minden a felvételi vásárlók számára, tehát a Nissan arra koncentrált, hogy a lehető legpraktikusabb és tartós legyen. Magasabb terepi távolsággal, nagyobb terhelési öböltel rendelkezik, és különféle testtípusokban kapható, két vagy négykerék-meghajtással.
A régi Navara belsejének szüksége volt egy kis frissítésre, és Nissan azt állítja, hogy a minőséget egy „tapintható kormánykerékkel” és egy „alumínium-szerű” felülettel növelte a középső konzolon. A nagy felbontású színes kijelző a műszercsoportba kerül, alapkivitelben.
Még mindig egy robusztus munka ló lesz, nagy szilárdságú alvázokkal és levélrugókkal. Ez nem a legjobb beállítás a közúti kényelemhez vagy finomításhoz, de hihetetlenül tartós teszi a Navarát. A városi vezetés bólintásával a Nissan javított fordulási kört ígér.
A motorháztető alatt a Navara a jelenlegi verzióban található 2,5 literes négyhengeres motor továbbfejlesztett változatával van felszerelve. Elérhető 187 lóerővel-mint most van-vagy egy új 161 lóerős változat, amely felváltja a jelenlegi belépő szintű 142 lóerős modellt. Van egy hatsebességes kézikönyv vagy egy új hét sebességű autó.
Még nem kaptunk hivatalos adatot az üzemanyag -fogyasztás javításáról, de a Nissan azt állítja, hogy ez akár 11 % -kal is jobb lehet. Figyelembe véve, hogy a régi autó 33,6mpg -ra képes volt, akkor az új modellben többet látunk, mint a 36 mpg.
A Nissan még nem erősítette meg, hogy az új autó eljut -e Európába, de csak idő kérdése. Amikor megérkezik, várja el, hogy körülbelül 20 000 fontból kerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *