Új Porsche Cayenne Coupe Turbo GT Range-Topper érkezik

A Porsche új, 144 000 font értékű, távolsági modellt mutatott be a Cayenne Turbo GT nevű nagy SUV-sorozatához. Csak a négyüléses Cayenne Coupe formában kapható, az új Turbo GT változat nagy teljesítményű riválisokhoz, például a Lamborghini Urus-hoz vezet vissza, a Porsche 4,0 literes V8-as verziójának köszönhető és 50 nm a felállásban a leghatékonyabb jégváltozat, a Cayenne Turbo.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A továbbfejlesztett motort és egy újrakalibrált, nyolc sebességű sebességváltóval kombinálva, amely most gyorsabban, négykerék-meghajtó és indító vezérlésnél változik, a Turbo GT 0-62 mph-ig terjed 3,3 másodperc alatt, és 186 mph maximális sebességet fog elérni.

A világ leggyorsabb SUV -jai 2022

Az új Halo-modellnél azonban sokkal több van, mint az egyenes teljesítményű teljesítmény. A motor egy új titán sport kipufogógázon keresztül lélegzik, iker központi kipufogógázkészlettel, amely gyümölcsösebb hangot ad. Az új anyag és a középső hangtompító elmulasztása elősegíti a súly megtakarítását, és a hangolt alváz-felépítéssel kombinálva ezt a Turbo GT-t a felállásban a legkevesebb cayenne-ként teszi.
A retunált háromkamrás adaptív légfelfüggesztési rendszer azt jelenti, hogy a Turbo GT akár 17 mm-rel alacsonyabb, mint a szokásos Cayenne Coupe Turbo, míg a rendszer kalibrálását a kezelés javítása érdekében megcsinálták.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *