Új Skoda Fabia Estate, kiemelkedő és gazdaságos elektromos autó, mind a Skoda Pipeline

vezérigazgatója, ambiciózus új termékterveket részletez a márka számára, beleértve egy gazdaságosabb elektromos autót, hogy kövesse az Enyaq -ot.
A Skoda májusban feltárja a Fabia Supermini új generációját, a cég főnöke bejelentette – és a cseh márka a modell ingatlanverzióján is dolgozik.

Új 2022 -es Skoda Fabia eladó ára most 14 905 £ -tól

A jelenlegi Fabia az utolsó a VW csoport Superminis -je, amely átjut a modernabb MQB A0 platformon – amint azt az aktuális pólótól az ülés Arona -ig és az Audi A1 -ig használja. A Skoda korábban már ugratta az autó álcázott verzióit – és lehetővé tette az újságíróknak, hogy néhány héttel ezelőtt kipróbálják a prototípusokat.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Skoda éves sajtótájékoztatón beszélve, a cég vezérigazgatója, Thomas Schafer elmondta, hogy az új Fabia volt a márka egyik legizgalmasabb 2021 -es bevezetése. „A Fabia világpremierje májusban jön létre” – mondta: „És én” Már alig várom.
Schafer azt is bejelentette, hogy a jelenlegi Fabia -birtok – a Continental Európában a Combi néven ismert – utódot fog kapni, és egy iparági tendenciát kap a kis kocsiktól. 2023-ban kerül forgalomba, és a Skoda Kvasiny üzemében épül, egy olyan remegés részeként, amely magában foglalja a Superb új generációját is.
Schafer elmondta, hogy a munka már megkezdődött a Skoda zászlóshajójának ferdehátú utódján, és hogy a következő generációs VW Passat mellett fejlesztették ki. Skoda azt tervezi, hogy mozgatja a kiemelkedő gyártását, amikor az új verzió 2023 -ban megérkezik, és Pozsonyban építi fel, hogy felszabadítson helyet a Kvasiny létesítményben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *