Új Vauxhall Astra kémkedett

Ez a legjobb megjelenésünk a vadonatúj Vauxhall Astra-ra. Korábban csak egy szemcsés lövést láttunk az új ferdehátúról, de most már teljes képkészletünk van egy teljesen álcázott prototípus modellről. Az új Astra valamikor 2015 -ben érkezik, és valószínűleg a Vauxhall Cheshire -i gyárában épül.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Noha az új stílus részletei kihívást jelentenek a nehéz álcázás miatt, láthatjuk, hogy az Astra mérete növekedett. Úgy tűnik, hogy a motorháztető hosszabb és sokkal faragott, míg hátul egy nagyobb hátsó túlnyúlás található. Szintén észrevehető egy sokkal népszerűbb gyűrődés a szárnyon, amely az A-oszloptól a hátsó lámpaig terjed.
Várható, hogy az új ferdehátú, hogy elfogadja a stílusai jelzéseket a tavalyi Vauxhall Opel Monza Coupe -ból. Valószínű, hogy a formatervezés sokkal evolúciósabb lesz, mint a forradalmi, de az új elülső és hátsó lökhárítók, valamint egy új megjelenés garantálja az új modell kiemelkedését.
A tervezési felújítás mellett a mechanikai változtatásokra is várhatóan megtörténik. A nemrégiben bevezetett 114 lóerős 1,0 literes háromhengeres turbó, amely valószínűleg az I-t tartalmazza, amely a Vauxhall közvetlen riválisát adja a Ford Focusban található 1,0 literes EcoBoost motornak. Arra is számíthat, hogy az 1,6 literes benzin- és dízelmotorok sokkal hatékonyabb változata is.
A jelenlegi Astra és az Astra Sports Tourer a társaság Cheshire -i Ellesmere Port Factory -ban készül, az új modellt is ott építették. Ez egy 125 millió font összegű beruházás része, amely 700 új munkahelyet generál és 2100 másikat védi.
Az Astra korábbi megtestesüléseihez hasonlóan a vevőknek különféle teststílusokat és modellváltozókat is biztosítanak. Noha a kémfelvételek a sokkal hasznosabb ötajtós modellt ábrázolják, a sportosabb három ajtó- és rakománytisztító birtokmodellt szintén rendelkezésre állnak. Nincs hivatalos szó az árképzésről, de a költségeknek nem szabad túl messzire kerülniük a jelenlegi modell belépő szintű 12 995 GBP árcédulájától.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *