„A dolgok végül lenyűgözőek lesznek a DS számára 2017 -ben”

Számos autó- és teherautó márka van, amelyek hatalmas 2017 -es igényt követelnek, bár sokkal inkább, mint a DS. Amikor néhány évvel ezelőtt elválasztott a Citroen -től, rendkívül sok „lágy” indítás volt; Nem volt igazán új termék. Ehelyett arra koncentrált, hogy felépítse a létesítményeit egy súlyos támadás előkészítése érdekében.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ez egy olyan technika, amely a fejlõdésre utalt, lassúnak tűnt. Amikor azonban felzárkóztam az értékesítéssel, valamint az Arnaud Ribault reklámvezetőjével az új DS Metropolitan Store -ban, a Westfield London Buying Mall -ban, eltávolította azt, hogy a DS látása a pályán marad.
“Igen, a kötet [az indítás óta] csökkent” – mondta. „De ez jó a technikánkkal, mivel a márka imázsának nagy változása van. A legfontosabb munka, amelyet az elosztórendszer előállítása, valamint az ügyfélélmény kidolgozása. ”
• Isteni DS IDEA autók és teherautók áttekintése
A Ribault azonban realista, és elfogadja, hogy a DS jövőjét az általa készített autók és teherautók azonosítják. Ebből a célból rendkívül izgatott a közelben elkészített SUV, amely megjelenik a 2017. évi Genfi Autószalonon, amelyet valószínűleg erősen befolyásolnak a Wild Rubis koncepció. „Ez lesz a zászlóshajónk, és húzza a márkát. Hatalmas lépés lesz a munkánkban a tech és a felszerelés szempontjából ” – ismerte be Ribault.
2018 -ban eladásra kerül, és öt sokkal új DS autó és teherautó, amelyet globálisan kínálnak, valamint az összes villamosfizetést kínálnak; izgalmas kilátás. Érdekes módon Ribault elmondta nekem, hogy a DS kanadai közös vállalkozása Quebec-szel, valamint az Exagon dolgozik, hogy „nagyteljesítményű elektromos autók és teherautók elemeit hozzon létre-400 lóerő és 700 lóerő között”. Megértjük, hogy az e-feszültség ötlete körülbelül 400 lóerő volt, de lehet, hogy valami igazán izgalmas is lehet a folyamatban?
Az idő megmondja, hogy az eltávolítás az, hogy a dolgok végül az új autók szempontjából mozognak. Számos a sok ambiciózus munkahelyet, amely a következő 12 hónapban lelkes szemmel látja, beleértve magamat is.
Mit hiszel a DS 2017. évi terveiben? Hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *