Uncategorized

„A Jaguar megmutatja, hogy az Egyesült Királyság autóipar továbbra is a legjobb a világon”

A brit motoripar térdén? Jaguar bajban van? Az Egyesült Királyság munkavállalói nem tudnak versenyezni állítólag erősebb társaikkal Európában, Ázsiában és Amerikában?
Ne higgye el a fentiek egyikét egy pillanatra. A múlt héten a New York -i Autószalonon a Mayhem 17 percében az Egyesült Királyság, a legértékesebb autóvállalat és kedvenc fia bizonyította, hogy mindhárom képes a világot felvenni és legyőzni, nagyon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Jaguar F-Pace SVR áttekintés
A Jaguar tervezőigazgatója, Ian Callum (64 -es 46 -os) nagyrészt megköszönhető ennek. Néhány nappal ezelőtt a NYC-ben a dicsőséges 17 perc alatt Nagy-Britannia leghíresebb és legsikeresebb polgára volt, inkább rocksztárnak vagy A-listájú hírességnek tűnt, mint az alázatos autótervező, aki ő és mindig is lesz.
Véletlenül mellette ültem egy csomagolt díjátadó ünnepségen, április 17 -én, azon a napon, amikor New York -t viharba vitte. Először bejelentette, hogy ő és I-Pace elnyerték az év World Automobile Design-ot. Percekkel később visszatért a színpadra, összegyűjtve a Green Automobile Gong világot ugyanazon tiszta elektromos modellhez. Aztán jött, amit „Oscar -pillanatnak” neveztek, amikor összegyűjtötte azt, amit ő és az iparágban a legtöbb másnak tartanak a bolygó első számú autóipari díja: az év világ autója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *