„A kormányzati ösztönzők elindíthatják a járműértékesítés eladását”

Az elkövetkező hetekben, a jármű márkakereskedések-végre-ismét nyitva állnak az értékesítésre (bár rendben volt, ha a regionális kerti központ köré barangolhat, vagy elmegyek egy ingatlanügynök egy ideig), valamint a piac nagy része a vásárlók leendő ösztönzőiről szól.
Alison Jones, a Peugeot, a Citroen, valamint az Egyesült Királyságban a DS menedzsere, azt mondta: „Az ügyfelek várhatnak egy ösztönzőcsomagon, mielőtt döntést hoznának”, míg a brit Barrett brit menedzserje: „Ez a Ford’s’s Tekintse meg, hogy szükséges, hogy ösztönözzünk a piacon, hogy segítsük az ügyfelek bizalmát. Lehet, hogy ez egy selejtezési terv vagy valami hasonló. ”

Exkluzív: “Nincs terv” az új brit jármű -selejtezési rendszerhez

De valóban szükségesek -e az ösztönzők? A Vauxhall menedzser, Stephen Norman mindig egyenesen biztosítja neked, ezért választottam a telefont a csevegéshez. “Lehet, hogy biztonságosan mondhatja, hogy az Egyesült Királyságban az egy hetes üzleti vállalkozás 50–60 000 ügyfélrendelés között lenne”-mondta.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

„Nem fontos, hogy ösztönözzük a hetente 60 000 -et, mivel a kereslet 80 % -a megújulásra vonatkozik, és ez az idő múlásával egyébként is visszatér.
“Ennek ellenére rendkívül szép gyorsító lenne.”
Folytatta: „Mi a Vauxhall -ban szeretnénk látni ezt a típusú jutalmat a javasolt kiskereskedelmi költségekkel, valamint különösen a CO2 alapján. Szeretnénk, ha egy korlátot látnánk az RRP-n, annak biztosítása érdekében, hogy a költségvetésbarátabb járművek arányosan a legnagyobb ösztönzővé váljanak, valamint azok, amelyek költségesebbek, csak átalánydíjat kaptunk-30 000 fontot tennénk. ”
Nem vagyunk biztosak abban, hogy a Jaguar Land Rover egyetért -e, ám az Egyesült Királyság menedzserének csatlakozása ösztönzőket igényel.
A piac egyetért azzal a követelménysel, hogy az alacsony CO2 modellekre összpontosítson, bár Norman azt mondja: „A CO2-n mozgó skálánk lenne; Nyilvánvaló, hogy jelentős ösztönzőket szeretnénk látni a PHEV-re, valamint az akkumulátor-elektromos járművekre. ”
Ahogyan Norman mondta nekem, a hetente 60 000 járműértékesítésre való visszatérés időbe telik. A támogatás elősegítené, hogy az Egyesült Királyság járműiparában dolgozó 800 000 emberrel együtt.
Úgy gondolja, hogy kormányzati ösztönzőkre van szükség? Értsük meg gondolatait a megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *