Uncategorized

„Attól tartok, hogy a frankfurti és más kolosszális show -k nem fenntarthatók”

Nem szeretem a motoros műsorokat. Szeretem őket. Ennek ellenére még ennek az autókiállításnak a függőjének is megkérdőjeleznie kell a kissé bonkers szeptember 14–24-i Frankfurt rendezvényt, amely több négyzetkilométert fed le, mint a bolygó bármely más statikus autógyűjtése.
A folyamatosan bővülő esemény puszta skálája zavar engem. De a kapcsolódó költségek még inkább aggasztóbbak, mivel a három nagy német milliókat-esetleg több tízmilliót-költenek a több emeletes, szimbolikus emlékművükre, amelyeket több ezer munkavállaló épített.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Frankfurti Autószalon 2017.
Miért érdekli, hogy hetekig, ha nem hónapokon át, obszcén összegeket fújnak, és több ezer építőt, majd bontási szakértőt foglalkoztatnak, miközben hektáros helyet bérelnek arról, hogy mi legyen a németországi egyik legdrágább ingatlandarab?
Mert fogyasztóként fizetsz ezekért a túlzott mértékben. Ha csökkentenék őket, akkor valószínűtlen, hogy a vásárolt autók kevesebbet fizetnek. De ahelyett, hogy egy ideiglenes „bánya nagyobb, mint a tiéd”, a frankfurti emlékművet egy hiábavaló kísérlet során, hogy felülmúlja a BMW -t és a Mercedes -t, a VW pénzét bölcsebben kompenzálhatja a Dieselgate kudarcba kerülő csaló ügyfelek?
Lehetséges, hogy a BMW hatalmas frankfurti kiadásait részben valami hasznosabbá alakíthatják-például a franchise-kereskedelemben a kiszolgálási/munkaerőköltségek szembeszökő módon magas árának csökkentése? Nem lenne -e a Mercedes jobban lenyűgözni ügyfeleit, ha kevésbé fektetne be a Frankfurt Show Edifice -be, és inkább a cserealkatrészek megfizethetővé tétele?
Attól tartok, hogy Frankfurt és más kolosszus show -k, amelyek a kis országok méretű állványait tartalmazzák, nem fenntarthatók. Egyes gyártók számára túl zsírossá és túl drága lettek. Autószalonként rajongóként azt mondom, hogy kisebb, barátságosabb, alázatos és olcsóbbá teszik őket – a vállalatok számára kiállíthatók, és a nyilvánosság számára részt vehetnek.
Ó, és egy utolsó dolog: Miért, ó, miért, miért vannak a német óriások és más hatalmas vállalatok, amelyek több pénzzel, mint az érzékelés olyan mereven ragaszkodnak az évtizedes statikus kiállítások képletéhez a show-kon? Az Echoey Frankfurt Show Barns mellett a szabadtéri arénákon a Jaguar Land Rover és egy vagy két másik gyártó izgalmas autókat vezettek haragban. jó rajtuk. És szégyen a többi cégnél, akik parkolták autóikat több millió millió állványukon abban a reményben, hogy ez elég volt. Nem az volt.

Gondolod, hogy a motoros műsorokat le kell vágni? Vagy ez a „minél nagyobb, annál jobb” eset? Mondd el nekünk mit gondolsz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *