„Az 500 millió font éves nyereség nem elegendő ahhoz, hogy az autógyártók túléljék”

Vegye ki azt az érzést, hogy egyes vállalatok túl sokat számítanak az autósok számára az autóval kapcsolatos termékekért? Hogy haszonkulcsuk obszcén magas? Hogy még mindig mesésen jövedelmezőek lennének, még akkor is, ha komolyan csökkentették a kiskereskedelmi áraikat?
Vészhelyzet és egyéb okokból az okostelefon elengedhetetlen a mai autók felhasználójának, és az iPhone a legjobb. De vajon az Apple nem veszi -e az Ön tudását, hogy mi azáltal, hogy az éves nyereséget csaknem 60 milliárd dolláros (49,5 milliárd font) nyeri el ügyfeleitől? Ez jóval több mint 850 millió font több mint hetente az elmúlt pénzügyi év során. Az arch-rivális Samsung Electronics (nem szabad összetéveszteni a Samsung autókarjával és más megosztásokkal) egy kevésbé süllyesztett, mint az Apple, évente 33 milliárd fontért telepedve.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Az Aston Martin 78,8 millió font veszteséget jelentett be
Egyes bankok több mint 25 milliárd fontot tettek ugyanazon 12 hónapos időszak alatt. Az olaj óriások, mint például a Shell és az Exxon Mobil, mindegyik éves nyereséget 16 milliárd font értékben élvezték. Mindezek a cégek közel állnak a Premier Liga jövedelmezőségének tetejéhez. De összehasonlító pauperek vannak a Saudi Aramco nevű kis olaj- és gázruhák mellett. Ez a globális asztal legfelső nyílásait foglalja el, 2018 -as 91 milliárd font nyereséggel – ami 2017 -ben csaknem 50 % -kal nőtt. Szép munka, ha meg tudod szerezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *