„Az EU utáni Nagy-Britannia igazán nagyszerű fővárossá válhat az elektromos autók számára”

, mivel 2019-ben ilyen zaklató, bosszantó, politikailag vezérelt év sok brit székhelyű termelő és autós számára hálás vagyok, hogy láttam a hátulját azt. Nagyon reménykedem 2020 -ra, de az őszinteség és a realizmus sokkal nélkülözhetetlen ebben a korai szakaszban, mint a túlbizalom. Ne vigyük el, mi? Túl könnyű lenne nekem ugrani a sávos kocsira, és azzal érvelni, hogy 2020 lesz a tiszta elektromos autó éve.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ez pusztán kívánatos gondolkodás, amikor az ipari bennfentesek és mások azt állítják, hogy végül a várakozás véget ért, és ez az év fordulópontja lesz a tiszta elektromos fordulóknak. Igaz, az SMMT-adatok azt mutatják, hogy 32 911 EV-t regisztráltak 2019. január-novemberben, 2018. január-novemberben mindössze 13 970 ellen. Ez az értékesítés hatalmas növekedése biztató és üdvözlő tendencia volt, amely folyamatosan folytatódni fog. De amikor 2019 első 11 hónapjában áttekinti az általános értékesítést, az új autók körülbelül 99 % -ánál van valamilyen égésű motor, az EV -k továbbra is ritka vadállatok.
• A legjobban vásárolható elektromos autók
Sokkal sokkal produktívabb megjegyzés: gyakorlatilag 200 000 plug-in, a hagyományos vagy az enyhe hibrid autókat adták el ugyanazon 11 hónapban, 2019-ben. Másképpen fogalmazva: ezek az elektromos autók most a teljes új új részének legjobb részét teszik ki. autókereskedés. És mivel vitathatatlanul örülnek mindkét világ legjobbjainak-az elektromos motoroknak és a belső égésű motoroknak-, azt hiszem, ezek az autók a rövid és középtávú jövő, különösen a magánszemélyek körében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *