„Bojkott kapzsi üzemanyag -kiskereskedők, akiknek gallonja 8 vagy annál több £”

Piszkos, alattomos, bites trükk mutatott be néhány benzinnel és a dízel -előfeltételekre. Ez a 8 GBP gallon, valamint az év egyik motoros rip-offja-nem utolsósorban azért, mert rendkívül szándékosan a szemköztökön magas költségeket nem egyértelműen jelenítik meg a gyanútlan ügyfelek számára. Hidd el benne, a megvilágított út menti jelzésektől az előírásokig, az előtér üzletekig, valamint maguknak a szivattyúktól, nulla hivatkozás van a történelmileg fontos igazságra, hogy a 8 font (8,04 font értékű) gallon már ránk dobott. –
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ehelyett, csak akkor, ha egy autós közel áll, és személyes is egy szivattyúval, vannak apró, néha rosszul megvilágított említések „176,9p literre” – ez a legnagyobb költség, amelyet a múlt héten láttam. Miért nem idézi a gallononkénti költségeket is? Könnyű lenne, tisztességes és átlátható lenne az üzemanyag -kiskereskedők számára, mégis úgy döntenek, hogy elhelyezkednek az olyan ügyfelekre, mint te, mint én, a), ne feledje, hogy egy gallonban 4,546 liter van P X 4.546L = 8,04 £ gallon – ezt az olajipar, a kormány és az üzemanyag -kiskereskedők nem akarják, hogy az autósok megértsék vagy hisznek.

Az Egyesült Királyság benzinje, valamint a dízelárak: Az 5P adócsökkentés csak 3p -t jelent a szivattyúknál

Így kollektívuk, mint a liter. Ez egy gondolkodásmódú dolog, mivel a „csak” 100p plusz liter költsége hajlamos nem sérteni. A fogyasztókat nem hagyják el egy 1L -es termék, amely csak fillérekért fizet. Ugyanakkor egy olyan liter, amely pontosan ugyanaz a folyadék, amely 8 font vagy annál több megjelenést fizet, úgy tűnik, mint egy másik történet – ezt nem szabad a szőnyeg alá söpörni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *