„Távolítsa el, hogy a tehergépjármű-autósoknak sokkal továbbfejlesztett munkakörülményekkel kell rendelkezniük”

A tehergépjármű-életnek drasztikus módosítása van szüksége-a taxikba bebörtönzött teherautó-autósok, valamint azoknak az autóknak és teherautóknak, akikkel megosztják az utakat. Hasonlóképpen, a TLC követelményeiben a lakosok, akiket a HGVS Auto Parking a lakossági utcákon elront. Meg kell állnia. Az elérhető opció sokkal célzottabb, 24 órás teherautó-megállás-összesen tiszteletreméltó loos, zuhanyzók és étkezők.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ennek ellenére, miután megtapasztalta a teherfuvarozási pokolot, amelyben a teherautó-autósok karácsonykor a Nagy-Britannia csatorna kikötői közelében álltak, eltávolítják, hogy ezeknek a szakértőknek sokkal továbbfejlesztett munkakörülményekkel kell rendelkezniük, ideértve az ideális időt, hogy sokkal több időt töltsön otthon. Az úton élő, szinte non-stop, a szörnyű klaustrofóbi fülkékben nem lehet ideális vagy egészséges az apák, valamint az anyák, vagy a fiatalok számára, akiket ritkán látnak.

“Kiváló év lesz a valódi sofőr autók számára”

Ezenkívül itt az ideje, hogy beismertük, hogy nem hatékony, és veszélyes a brit székhelyű teherautók számára a jobbkezes artikulált tehergépjárművek felhasználására az Európában a szárazföldi területen – A közúti biztonsági területek önmagában olyan helyzetet biztosítanak, hogy elriasztják teherautóinkat az odamentéstől, valamint az övékhez.
Alternatív megoldás az, hogy csak Nagy -Britanniából származó teljes pótkocsik lépjenek be a kontinentális Európába, valamint fordítva. Tehát egy normál reggelen az RHD HGV autósának tonna, mondjuk, Melton Mowbray sertéspite elhagyja a gyárat, majd egy kikötőbe indul, ahol távozó pótkocsiját egy kompra szállítják. Aztán pontosan ugyanaz az autós gyűjti be a bejövő pótkocsiját, mondjuk Parma Ham, amelyet visszahúz a Midlands -be vagy bárhol – pontosan ugyanazon a napon. Eközben a sertéspite utánfutót Európában egy regionális LHD teherautó veszi át. Mi lehet egyszerűbb, biztonságosabb és sokkal hatékonyabb?
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *