Uncategorized

2015-ös átalakítás a Honda CR-V SUV-hez: Az árak és a specifikációk

a Honda bejelentette az új CR-V-tartomány árazását és részleteit, mielőtt a márciusban márciusban márciusban érkezik. A MAZDA CX-5 rivális 22 340 GBP-nél kezdődik a kétkerék-meghajtó 2,0 literes I-VTEC S-nél (ugyanolyan ár, mint a kimenő modell), míg a tartomány 35,620 font.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Base ‘S’ SPEC CR-V nappali futófényeket és 17 hüvelykes ötvözeteket kap a külső számára. Belül van kettős zóna klímaberendezés, hajózási vezérlés, elektromos fűtött tükrök, domb-indiánsegéd, az I-MID kijelző és az USB-kapcsolat. Ugorj fel 2170 fontot SE-re az automatikus ablaktörlők és lámpák, a bőrkerék és a sebességváltó, az első és a hátsó jármű parkolóérzékelőinek, valamint a visszapillantó kamera és a Honda Connect infotainment rendszer HDMI csatlakozással és extra hangszórókkal.
12

Az SR Trim extra 4 080 fontért műholdas navigációt, bőr- és Alcantara belső és fűtött első üléseket, környezeti világítást, nagy teljesítményű audio, bi-xenon lámpák aktív kanyarodási funkcióval, magánszemélyek és 18 hüvelykes ötvözetekkel jár. A Top-Spec Ex verziók kulcs nélküli intelligens belépést, elektromos memóriakészüléket, teljes bőrt, erőteljes hátsó ajtót és panorámás üvegtetőt kapnak.
Az 1,6 I-DTEC dízelmotor 118 lóerős verziója 1 060 GBP-t ad a CR-V árakhoz, míg ugyanazon motor 158 lóerős verziója 4170 fontot ad hozzá, mivel csak a Spec SE közepén és a fentiekben kapható, négykerék-meghajtással. Az energia elküldése mind a négy kerékhez 1100 font értékű lehetőség más modelleken, míg az új kilenc sebességű automatikus sebességváltó 1500 font.
12

A brit építésű CR-V sorozat megrendelhető, az első modellek márciusban érkeznek a kereskedőkbe.
Olvassa el a legjobb 4×4-es és SUV-k kerekítését, amelyet most vásárolhat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *