A 2017. évi Jeep ‘Compass’ rivális Nissan Qashqai

Jeep fajta átalakulása továbbra is folytatódik, mivel a Snappers a cég új középméretű SUV-tesztelését találta a Michigan utakon. Beállítva a Mazda CX-5 kezelésére, és valószínűleg sok valószínűleg visszaállítja az iránytű nevét, ezt a 2016-os genfi ​​autókiállításon fogják feltárni.
Ez a Fiat tulajdonában lévő cég felállásának közelmúltbeli tömeges frissítésének negyedik része, amelyben egy teljesen új cherokee és a Grand Cherokee slágert mutatott be a bemutatótermek. Ezután 2015-ben látta a Renegade, egy alapvető B-szegmens autók és teherautók bevezetését a Mazda CX-3 kezelésére.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új Renegade, valamint a meglévő cherokee között az iránytű lesz a következő lépés a Jeep megújult termékcsaládjában A hosszú küzdelem azonban a 23 hónapos növekedést követően, ugyanúgy, mint 2015. július, a durva és készen áll a SUV-készítő.
7

A részletek eddig vékonyak a földön, azonban arra számítanak, hogy a Fiat-forrásból származó multijet négyhengeres dízelüzem, valamint a multiair turbófeltöltős benzinek átfogóak. Meg kell mutatni egy hatsebességes kézikönyvet, valamint az új kilenc sebességű autót. A Cherokee-hez hasonlóan, elülső vagy négykerék-meghajtóval is felajánlják, valamint a terepjáró előadásának tetejének kell lennie a Jeep örökségére gondolva.
Noha még több modellről nincs információ, az üzleti bennfentes határozottan ragaszkodott ahhoz, hogy ne legyen célja a kisebb ferdehátúkká vagy a hagyományosabb szalonkocsikká történő diverzifikálás. Ez továbbra is a Fiat, valamint az Alfa Romeo fókuszpontja lesz, azonban nem szerepel a 4×4-barát Jeep kártyákon.
A jövő év elején kapjuk meg az iránytű legelső, elárasztatlan pillantását, mielőtt a Genfi Show -n teljes mértékben kitárunk.
Előre nézel az új iránytűre? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *