Uncategorized

A 2019 -ben eladó 150 Audi TT ’20 éves ‘kiadás

az Audi kiadta a TT új speciális kiadású verzióját. A világszerte 999 példára korlátozva, amelyek közül 150 az Egyesült Királysággal kapcsolatos, a „TT 20 éves” kiadás 2019 elején kerül forgalomba.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az Audi turbófeltöltős 2,0 literes négyhengeres motorját két dallamos állapotban kell felszerelni a speciális kiadású modellekhez. A 40 TFSI 194 lóerővel és 320 nm nyomatékkal rendelkezik, míg a 45 TFSI 242 lóerővel és 370 nm nyomatékkal rendelkezik. A 0-62 mph-os számok 6,6 másodpercenként állnak az előbbieknél, az utóbbi 5,9 másodpercnél.
• A legjobb sport autók és kupák
Alapvetően mindkét motort hétfokozatú automatikus sebességváltóval párosítják, a 45 TFSI lehetővé teszi a kézikönyv opcióját. Az Audi Quattro többkerék-meghajtású rendszere szintén elérhető lesz a 45 TFSI-hez, de csak a hét sebességű sebességváltóval.
8

Az Audi TT 20 éves kiadás belseje tiszteleg az 1995 -ös Audi Tts Roadster koncepciónak, az ülések, ajtópanelek és a középső konzol, mokaszin barna nappa bőrben vágva. Lesz speciális jelvény és sorozatszám is a kormánykerékbe és a fogaskerékbe.
A Coupe-ban vagy a Roadster Guise-ban kapható, a „TT 20 éves” kiadás külső csípéseket fog kezelni, beleértve a 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, a frissített első lökhárítót, az új kipufogó ötleteket és a mátrix OLED fényszórókat. Az Audi S-Line csomagját opcionális extraként használják, és a speciális kiadású modellt egy sokkal agresszívebb karosszériakészlettel, sportülésekkel és 10 mm-es csepp-magassággal felszerel.
Most olvassa el a 2018. évi Audi TT S. áttekintését az alábbi megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *