Uncategorized

A 2020-as év közepes méretű SUV-ja: Ford Kuga

Igaz azt mondani, hogy míg a közepes méretű SUV osztály szinte exponenciálisan növekszik az elmúlt évtizedben, a Ford Kuga SUV már benne volt A bántalmazás az idő nagy részében.
Ez a harmadik generációs modell azonban fantasztikus visszatérés a Ford számára, amelynek biztonsági másolatának bevezetése a szórakoztató érzésű Puma Small SUV bevezetésével pontosan azzal, amit az osztályban a vásárlók egy kereszteződésből akarnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ugyanazon platformon alapulva, mint a Focus Family Ferdgel, a Kuga büszkélkedhet a Blue Oval védjegy-vezetői-központú megközelítésével, tehát a kormányzás gyors és jól súlyozott, és szépen működik azzal, ahogyan az alváz felépül, hogy szórakoztató vezetési élményt nyújtson. Ez azonban nem áldozza fel a kényelmet; Noha ez minden bizonnyal határozott és kommunikációs, a felfüggesztés (a sokkal kifinomultabb, a hátsó felépítés által segített) egy rugalmas széle, amely szépen lekerekíti a dudorokat.
A Kuga 2020-ban megújult sikerének döntő fontosságú, hogy a Ford valóban készleteket vett fel arról, hogy hova irányul a piac, és amit az ügyfelek akarnak ebben az osztályban, tiszta jég, enyhe hibrid és plug-in hibrid erőművek keverékével, amelyek bármihez megfelelnek. Utánál vagy.
8

A 2,0 literes enyhe-hibrid dízelüzem egy erős lehetőség, amely elősegíti a hatékonyság javítását és a működési költségek szúrását egy édes hatsebességű kézi sebességváltóval összefüggésben. A PHEV 2,5 literes négyhengeres benzint és egy elektromos motort csomagol, amely a kerekeket egy CVT automatikusan vezeti, így könnyen vezethető és hatékony, valamint az állítólagos elektromos tartomány 35 mérföld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *