A Bentley Bentayga objektumot vállal a Pikes Top SUV rekordjain

A Bentley Bentayga a Motorsport egyik sok kihívást jelentő tanfolyamával fog szembesülni, amikor megpróbálja megtörni a jelenlegi SUV -rekordot a Pikes Top Hill -i mászásán, Colorado -ban, az USA -ban, idén később. A jelenlegi rekordot egy Range Rover Sport tartja, és 2014 -ben állították vissza.
A Pikes Top legenda, Rhys Millen vezetése, az enyhén felsegített Bentayga W12 júniusban versenyez a dombon-a történelmi fesztivál részeként. Mullen azonban nem idegen a győzelemhez, 14 osztályú győzelemmel és két általános győzelmével a nevében. A brit székhelyű gyártó aláírásával Mullen lesz a hetedik „Bentley Boy”; A sofőrök egy kis csoportjának adomány, akik közvetlenül a gyárból szerződést kötnek a gépjárművek versenyével.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb 4×4 -es és SUV -k eladó
A Bentayga -nak csak néhány módosítása lesz, mielőtt a hírhedt pályán foglalkozik. A tekercs ketrec és a vödör ülés egyaránt telepítették, míg 300 kg súlyt levetítettek a közeli 2,5 tonnás termelési SUV-tól. Miközben a tekercs ketrecét és az üléset hozzáadták a biztonság növelése érdekében, a súlycsökkenésnek a legjelentősebb előnye lesz a Bentayga egyenes teljesítményének.
6
Az adsclose erről a hirdetésről

A végső felépítést Millen és a Bentley Engineers csapata továbbra is tökéletesíti, és az autó jelenleg a roll-rúd és a felfüggesztés csípésein megy keresztül. A Millen javította a nyolc sebességű automatikus sebességváltó lapátváltóinak méretét is, hogy a dombon a változó arányok egyszerűbbé váljanak.
A Pikes Top Pálya hírhedt drámai cseppjei, hajtűi fordulásai és a nagy tengerszint feletti magasság miatt. A kurzus több mint 14 000 lábra emelkedik, és megköveteli a Millennek, hogy oxigénmaszkot használjon, hogy a koncentráció szintjét csúcson tartsa.
A „Race to The Clouds” -nek nevezett hegymászás a történelem során hat versenyző életét követelte, az utolsó halál 2015 -ben, amikor Carl Sorensen a motorkerékpár szélén lezuhant.
Nézze meg a Volkswagen All-elektromos I.D. R Pikes a legjobb kihívó itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *