Uncategorized

A BMW 1 sorozatú GT a Method-on

A BMW arra készül, hogy megszüntesse a szokást, és bemutatja az első elsőkerék-meghajtó kialakítását a szeptemberi Párizsi Autószalonon.
Valószínűleg az 1-es sorozatú GT-vel jelölték, az újonc-a speciális képeinkben itt látható-pontosan ugyanazon a platformon alapul, mint a következő generációs Tiny (a következő évben eladó), valamint sokkal funkcionálisabb, mint valamint az olcsóbban futtatva váltakozva az 1-es sorozatú nyíláshoz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Dr. Klaus Draeger, a BMW igazgatósági tagja, valamint az ellátási vezető, valamint a beszerzés azt mondta az Automobile Expressnek: „Az elsőkerék-meghajtású BMW feltétlenül jön. Nagyon sok tapasztalatunk van. Pontosan megértjük, hogyan lehet az autókat és a teherautókat élesen a sarkokhoz fordulni, és pontosan megértjük, hogyan kell beállítani a kormányzást, hogy ne legyen sok nyomaték kormánya. ” Amellett, hogy amikor közvetlenül megkérdeztük tőle, hogy lesz-e egy új, elsőkerék-meghajtású BMW a párizsi show-ban, azt mondta: „Nem fogok ellentmondani neked!”
Az új autók és teherautók megkülönböztetése érdekében a meglévő 1-es sorozattól és az új Mini-től a BMW azt tervezi, hogy ez sokkal funkcionálisabb kompakt MPV-stílusú modellt készít, a Mercedes B-osztályhoz hasonló formában. Az új platform könnyebb és kissé nagyobb, mint a jelenlegi mini. Sokoldalú is, tehát a BMW -nek megemelt vezetési beállítása lesz, míg az apró autósok alacsonyabban ülnek a sportosabb érzés érdekében.
Minden marque három, valamint négyhengeres motorral ellátott első meghajtású mintákat kínál mind a benzin, mind a dízel formákban, azonban a BMW verziói mindig megőrzik az energiaellátást. Még a vállalat legkisebb 1,5 literes háromhengeres turbodízele is büszkélkedhet 100 lóerő-pluszra.
Egy forrás feltárta: „Az autóknak és a teherautónak a BMW hagyományaival kell formázniuk, ami azt jelzi, hogy továbbra is gyors lesz a nagyszerű kezeléssel – tehát a 100 lóerő minimum. Az apró verziók kevésbé lesznek erősek. ”
A motorok mind a BMW moduláris rendszerén alapulnak, ami azt jelzi, hogy az 1,5 literes benzinek pontosan ugyanazt az 500 cm3-es hengeres rendszert osztják meg, mint a 3,0 literes hathengeres rendszer. Lesz 1,5 literes háromhengeres és 2,0 négyhengeres benzinmotorok, amelyek erős háztartási kapcsolatokat tartanak fenn a hátsó meghajtó testvéreikkel, valamint egy 1,5 háromhengeres, valamint egy 2,0 négyhengeres turbodízel.
Egy másik különbség a BMW és az új Tiny között az, hogy az első meghajtású 1. sorozat hatsebességes kézi sebességváltóval vagy nyolc sebességű automatikus teljesítménygel biztosítja az energiát, míg a Tiny hatsebességes kézikönyvet vagy A-t használ. Hatsebességű autó, a ZF-től származik.

A BMW mind a hibrid, mind a teljes elektromos elektromos verziót tervezi az első meghajtó 1. sorozatban, bár egyiket sem kínálják az autó bevezetésében a következő évben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *