Uncategorized

A BMW 1 sorozat mérsékelt arcmaszkot kap 2017 -re

A BMW az 1 -es sorozat frissítésének adatait tette ki, beleértve a kisebb stílusú csípéseket, valamint az infotainment -t, valamint az innovációs frissítéseket, valamint a fajta növekedését, valamint a fajta növekedését Három új speciális kiadású modellel. Az új, frissített 1 sorozat júliusban jelenik meg.
• A legfinomabb ferdehátú 2017
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A külső stíluscsípések csak a három új speciális kiadású mintán jelennek meg-a kiadás Sport Line Shadow, a kiadás M Sport Shadow, valamint a BMW M140I Edition Shadow. Nincsenek új panelek, azonban ezek a „árnyék” járművek elválasztják a fekete festett vesrácskerettel, plusz fekete betétekkel a LED fényszórókba, valamint a füstös, sötétebb LED -es hátsó lámpákkal. A kipufogógáz -javaslatok ezekre a járművekre is feketére vannak színezve, míg két új festék színe felhasználható a testhez – a tengerparti kék és a naplemente narancssárga.
7
Az adsclose erről a hirdetésről

Az árnyékjárművek szintén új ötvözött kerekeket kapnak. A Sport Line Shadow 1 sorozat speciális 17 hüvelykes könnyűfém kerekekkel van felszerelve, azonban az M Sport, valamint az M140I Shadow Editions nagyobb 18 hüvelykes mintákkal rendelkezik. A tartományban öt új ötvözött kerékstílus érhető el 17 hüvelykes, valamint 18 hüvelykes méretben.
• Új 2018 BMW 1 sorozat talált tesztelés
A belső változások sokkal láthatóbbak, és minden 1 sorozaton működnek, nem csak az árnyékkocsikon. A fekete panelrel ellátott újratervezett műszeres, a Binnacle új Gloss-Black Housing csatlakozik a középső konzol kezelőszerveihez. További kisebb csípések közé tartozik az átalakított légszellőzőnyílások, a kupatartó mozgó fedele, valamint az ablakgombok króm díszítése. Az új belső berendezés választása szintén a vágást teszi ki.
7

A Cabin Tech szempontjából a hatalmas hír egy továbbfejlesztett infotainment konfiguráció, amely a legfrissebb Idrive rendszerrel, amely egy érintőpadot tartalmaz a vezérlőbe, valamint egy új egyedi felületet. Azok, akik a szakértői navigációs rendszert specifikálják, 8,8 hüvelykes érintőképernyős képernyőt kapnak hangvezérlőkkel.
A friss csatlakozási funkciók a 2017. évi 1 -es sorozat frissítéseinek ABPE -jét is. A BMW ConnectedDrive Services azt sugallja, hogy az 1-es sorozatot valós idejű webes forgalommal, valamint az utcai parkolási információkkal kínálják. A Microsoft Exchange e -mailek, naptárak és névjegyek is a csomag része.
Kapcsolódó videók az Autovia -tól

Az új Honda Civic a BMW 1 sorozatot követi | autó expressz

videojáték

Az új Honda Civic a BMW 1 sorozatot követi | autó expressz

22.03.22.

BMW 1 sorozat M Coupe értékelés – Car Express

2011.05.20.

BMW 4 sorozat értékelése – Autó Express

2013.09.19.

BMW 4 sorozat értékelése – Autó Express

2013.08.07.

BMW 3 sorozatú GT értékelés – Car Express

2013.03.22.

BMW 5 sorozatú turné videóértékelés – Auto …

10/06/10

A motorháztető alatt a dolgok változatlanok maradnak, bár a bőr alatti hatalmas módosítások jövőre jelentkezhetnek egy teljesen új harmadik generációs modellnél. Megkísértettük a 2018 -as 1 -es sorozatot, amelyben korai értékelésen ment keresztül, valamint bármit is megnézhetünk, amit eddig értünk.
Mit hiszel a továbbfejlesztett 1 -es sorozatban? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *