Uncategorized

A BMW az új WLTP-tesztek

alatt felveti a CO2-adatokat a tartományon keresztül, a BMW a teljes felépítéshez felülvizsgált üzemanyag-fogyasztás és CO2 kimeneteket fedezett fel, most már mindegyiket új, világszerte működő könnyű járművek tesztelési eljárás (WLTP) protokollok alapján tesztelték.
Az új, szigorúbb tesztek, amelyek célja a „valós világ” eredményei, azt jelenti, hogy a CO2 -adatok az egész táblán vannak, míg a BMW modelljei most kevésbé üzemanyag -hatékonyságúak a papíron, összehasonlítva a kimenő új európai vezetési ciklus (NEDC) alatt kapott korábbi adatokhoz képest. tesztek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Új BMW X2 SUV Review
A 2017. szeptemberében bevezetett WLTP -tesztek Európában kötelezőek az új jármű -jóváhagyásokhoz, bár nagymértékben kommunikálnak egy számítással, amely az összehasonlítás kedvéért visszafordítja a NEDC -t. Ez az átmeneti szakasz ez év szeptemberjéig lesz érvényben, amikor az Európában járműveket árusító összes gyártót a WLTP alapján kötelesek kizárólag az új tesztelési zászló keretében.
A 20 perces NEDC eljárással összehasonlítva a WLTP teszt fél órát tart, és egy 14,6 mérföldes pályán fut. A járművek a teszt helyhez kötött 13 % -ot költenek – kevesebb, mint a régi NEDC teszt 25 % -os tétlen ideje. Az összes berendezés lehetőségét és extrákat is figyelembe veszik, a tesztek kis súly- és aerodinamikai különbségeket tesznek ki, amelyeket a meghatározott opcionális extrák okoznak.
A BMW esetében a felülvizsgált WLTP-számadatok a cég felépítésének mind a felső, mind az alsó végén változást jelentenek. Például a 116D SE hivatalos CO2 -je 94 g/km -ről 111 g/km -re emelkedett, az üzemanyag -kombinált üzemanyag -fogyasztás 78,5 mg -ról 67,3mpg -ra. Az 520D 5 sorozat-az 5-ös sorozat legnépszerűbb modellje-108 g/km-ről 119 g/km-re ugrik.
További információ az új WLTP -kibocsátásokról és az üzemanyag -fogyasztás -tesztekről itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *