A BMW i8 Roadster hivatalosan nyilvánosságra kerül a frissített Coupe

mellett, hónapokig tartó spekulációk, kémfelvételek és teaser képek után, a BMW végül bemutatta a rendkívül várt I8 Roadster -t az idei LA Motor Show -n. A frissített i8 kupé mellett a Roadster 2018. nyár eladásra kerül, 124 730 GBP – 12 000 font több, mint a Hardtop.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A benzinelektromos hibrid sportautó szilárd tetőjétől távolítja el, és a helyén egy szövet lágy teteje van. A tető teljesen elektromos, és 15 másodpercig tart a kinyitás vagy bezárás, és akár 30 mph sebességgel is működtethető. Z-alakú, további 100 liter tárhelyet ad a tető doboz és az ülések között. A nyitott tetejű kényelem maximalizálása érdekében a hátsó ablak automatikusan 30 mm-rel emelkedik, amikor a tető visszahúzódik; A 3D -s nyomtatást az alumínium elemek tervezéséhez is használták, amelyek összekötik a tetőt az autó testéhez.
• A legjobb hibrid autók jelenleg eladó
A rögzített tető elvesztésének kompenzálása érdekében a BMW testreszabott felfüggesztéssel és lengéscsillapítókkal illeszkedett a Roadsterhez, míg a további test erősítése 60 kg súlyt adott a kupé fölött.
22

Az i8 Roadster hatalom és tartomány -lendületet kap a BMW EDRIVE technológiájának fejlesztése eredményeként. A lítium-ion akkumulátor cella kapacitása 7,1 kWh-ról 11,6 kWh-ra nőtt, ami azt jelenti, hogy az elektromos motor teljesítményét 12 lóerővel növelik, 141 lóerővel. Az 1,5 literes turbófeltöltéssel ellátott háromhengeres benzinmotorral kombinálva az i8 Roadster 369 lóerő és 570 nm nyomatékot termel. Ugyanazokat az erőátviteli csípéseket is alkalmazták az i8 kupára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *