Uncategorized

A BMW M BOSS megerősíti az önálló M modellt

, hogy kizárólag az Auto Express-rel beszélt a Los Angeles-i Autószalonon, a BMW M BOSS, Markus Flasch azt mondta: „Gondolok önálló M-CAR-ok készítésére-azt gondolom, hogy tetszik az ötlet, és azt hiszem – Csinálni fog valamit ebben az irányban.
A BMW Wowed Show Goers a szeptemberi Frankfurti Autószalonon, amikor megmutatta a plug-in hibrid látás M következő koncepcióját, de Flasch nem vállalná az új önálló modell mellett az autó közepes motoros elrendezését követően. “Nem feltétlenül kell közepes motoros szuperautónak lennie, de határozottan ki kell állnia a tömegből.”
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2019 -es LA motoros kiállítás legújabb legújabb
Flasch nem zárja ki a halo autó eltérő formáját az M osztály számára – amikor azt kérdezik, hogy lehet -e SUV, egyszerűen azt válaszolta: „Nem tudom … Nos, tudom, de még nem mondom! ”
A BMW -n belüli források azt sugallták, hogy az új autó 2021 -re látható, és hogy az autó valószínűleg valamilyen formában van az elektromosítéssel.
Flasch arra késztette nekünk, hogy hamarosan látunk egy M osztályú autót, amely elektromos áramot mutat. “Nem tudom nyilvánosságra hozni, mikor, de nem túl messze van” – mondta.
„M soha nem volt dogmatikus semmilyen technológiával kapcsolatban – az elektromosítés nem a rakétatudomány, és nem a játékváltó, hogy az emberek azt gondolják, hogy ez minden kérdésre könnyű válasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *