Uncategorized

A Caterham Exposes Special Seven Sprint

Exposs a Caterham kiadta ikonikus sportkocsijának speciális verzióját, az úgynevezett The Seven Sprint -t. Hét produkció 60 éves produkcióját jelent – amelyet a márka a következő évben ünnepel -, valamint egy olyan terv, amelyet a 60 -as években debütáltak, de még soha nem indították el.
Az Egyesült Királyságban, valamint az európai piacokon csak 60 példát mutatnak be a sprintre, mindegyik ára 27 £ 995 -től. Az autókat és a teherautót a hétvégén a Goodwood Revival -on mutatják be.
12

A korlátozott kiadású kialakítást pontosan ugyanaz a 80 lóerős 660 cm3-es háromhengeres Suzuki motor hajtja meg, amelyet a Caterham belépő szintjén is felfedeznek. A mérsékelt energiatermelés ellenére a hét sprintnek 6-62 mph-re kell képesnek lennie 6,9 ​​másodperc alatt.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Caterham Seven: Hosszú távú teszt áttekintés
Ezt hat külső festékkel, az 1966-ban kínált eredeti színek bemutatására kínálják. A Sprint por bevonatú szürke alváza bólint a 2. sorozat Lotus 7-hez A Colin Chapman eredeti.
12

A lángolt első szárnyak, a csiszolt kipufogógombos hangtompító és a privát hátsó lámpák a hét korai éveit visszhangzik. A sprint megkülönböztetett külsejét lekerekítve a krémre festett kerekek, valamint a csiszolt hubcaps.
Belül a fából készült kerekes sportkerék, a Wood Impact Dashboard, valamint a hagyományos műszeres kialakítás növeli a hagyományos 60-as évek érzését. A panelek, valamint a Muirhead skót ülés kárpitozása kézzel varrott, Scarlet Red-ben fejeződik be, míg egy teljesen szőnyegpadló, valamint a poggyászterület kitölti a sprint kialakítását.
Választja ezt a retro stílusú Caterhamet vagy annak kortárs testvéreit? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *