A Chevrolet a Camaro

50 évet ünnepli az Egyesült Királyságból tavaly kihúzott Chevrolet, bár továbbra is sikeres marad az Egyesült Államokban – és annak egyik neves autójának egyikének a Camaro sportkocsinak kell lennie. Az első 1966 -ban jelent meg, most 50 évet jelöl az úton egy „50. évforduló” csomaggal, amelyet a Camaro Coupes -en, valamint a Cabriolets -en kínálnak a nyártól.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Chevrolet Camaro 50. évfordulócsomag meglehetősen diszkrét az amerikai izomtömeg -autó számára. Ez magában foglalja a Nightfall Grey Metallic-t, hogy hangsúlyozza a hatodik generációs Camaro éles vonalát. A sötét színt az elülső osztón, a rácson, valamint a húsz hüvelykes kerekeken, valamint a motorháztetőn, valamint a féknyeregben megjelenik a szatén króm, valamint a narancssárga vázlat.
14

Mindezek a minták szintén „ötven” jelvényt viselnek, hogy még jobban emlékeztessék a járókelőket, hogy egy olyan mintában vezetsz, amelynek vonala 1966 -ra nyúlik vissza.
Belül a csípések hasonlóan finomak, fekete bőrrel, velúr betétekkel, valamint narancssárga varrással. Az „ötven” jelvény azonban liberálisan elterjedt, a kormánykeréken, üléseken, műszerekhez és küszöbökön megjelenik.
Az 50. évforduló Camaro ezen a nyáron kerül forgalomba, valamint az árazást nem jelentették be. Amíg vársz, nézzen meg az alábbi Camaro rövid története.
Chevrolet Camaro: A történelem
1966 Chevrolet Camaro Sport Coupe
A Ford Mustang hatalmas sikerével foglalkozó General Motors úgy döntött, hogy rendkívül saját „póni autóját” készíti a sikertelen Corvair helyett. A Camaro született egy új, az F-Body nevű hátsókerék-meghajtó platformon. Az egyenes-hat vagy a V8-os energiával kínáltak soha nem érte el pontosan ugyanazt a magasságot, mint a Mustang, ám három éve alatt az önmagában ikon volt.
1970 Camaro
Még mindig az F-test platformon alapult, a második generációs Camaro új megjelenésű volt, és hosszabb, alacsonyabb és nagyobb volt, mint a kimenő autó. Az előző tervezés sikere azt jelentette, hogy a GM sokkal több időt és pénzt fordított a Camaro generációjának létrehozására. A biztonság és a kibocsátási kontrollok szigorítása azonban a jármű stílusos természetét fojtotta, és a 70 -es évek előrehaladtával a katalizátoroknak köszönhetően elvesztette az energiát, és csúnya, a lökhárítók elülső és a hátsó részén is kiterjesztette a lökhárítókat.
A GM 1981-ig kitartott ezzel a járművel, addigra az energiateljesítmény az 5,0 literes V8 motorból mérve 175 lóerőre esett.

1981 Camaro
A nyolcvanas évek éles szélű dobozos stílusát vásárolták, de nem a platformváltozás, valamint ezt a járművet még mindig akadályozta az online hátsó tengely felépítése, amely maroknyi a sarkokban. Még mindig visszatartotta az Egyesült Államok kibocsátási politikája, valamint a V8 alaptervezés csak 165 lóerővel összegyűjtött 5,0 literes motorból. Ez volt a legelső Camaro, aki egy energiatakarékos háromsebességű automatikus sebességváltóval is megtalálható-bár négysebességű kézikönyv állt rendelkezésre. A Speed ​​Freaksnek 1987-ig kellett várnia, amikor egy 5,7 literes motort vezettek be 225 lóerővel.
1992 Camaro
További tíz évig tartva ez a jármű a sima görbékhez az előző kialakítás egyenes szélű megjelenését dobta. Hasonlóképpen áthúzta a bél nélküli alapvető erőműveket-a legkisebb V6 160 lóerős, bár a magasabb kapacitású V8 akár 275 lóerővel készült, fantasztikus sebességet biztosítva-0-60 mph hat másodperc alatt.
2001 -re a jármű kissé érlelt egy mérsékelt arcmaszkkal, valamint a 325 lóerőre történő teljesítmény -frissítéssel. 2002 -ben azonban elhagyták, mert a visszaesési értékesítés és a létrehozásának hiánya miatt nem volt.
2009 Camaro
Egy hétéves szünet után a Camaro stílusosan visszatért-a Transformers filmben a Bumblebee-ként való megjelenés. Elmúltak, ha a régi Camaros letargikus erőművek voltak-ez a jármű 6,0 literes V8-at használt a 400 lóerő kiszorításához, valamint a Base Design V6-oknak is több mint 300 lóerővel rendelkezik.
Ez a Camaro szintén teljesen független hátsó felfüggesztést debütált – amit a Ford Mustang 2015 -ig nem kapott fel.
Partnerség

Kínálnia kell az autóját?
Keresse meg a legfinomabb ajánlatát több mint 4000 márkakereskedésből, valamint további 1000 fontért ajánlatot. Olyan egyszerű.

Adja el a hordozott ‘kiváló’Trustpilot -ot

Melyik a preferált camaro? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *