Uncategorized

A Citroen Relay Van -t 2022 -re frissítették új eszközökkel

A Citroen Relay kisteherautót 2022 -re frissítették az eszközök szintjének frissítésével, valamint az erőátviteli csípésekkel.
Az új módosítások magukban foglalják a 6,3-as euró-kompatibilis dízelmotorok felülvizsgált fajtáját. A 2,2 literes négyhengeres turbófeltöltős dízelolaj hasonló a régi modell rendszeréhez, kivéve, hogy most már csak két meghatározás áll rendelkezésre. A relé akár 118 lóerővel, valamint 310 nm nyomatékkal vagy 138 lóerővel, valamint 340 nm nyomatékkal van ellátva. Mindkét választás kizárólag egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóval érkezik.

Új 2021-es peugeot e-boxer elektromos kisteherautó 49 335 £ -tól eladó

A Citroen átdolgozta a relé sorozatát a „munkavállalói” vágási szint dömpingjével, tehát az új fajta a belépő szintű „X”, a középkategóriás „Enterprise”, valamint a legfelsõbb „sofõr”. Az alap „X” verziói most kapnak hajózási kezelést egy olyan sebességkorlátozóval, mint a „Enterprise”, valamint a „illesztőprogram” tervek új belső USB töltési aljzatot, valamint műszerfal táblagép -tartót szereznek. A 12 V -os csomagolóhely -aljzat szintén szerepel minden modellben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A középkategóriás „Enterprise” minták továbbra is kapnak hátsó parktámogatást, egy magas magasságú állítható vezetőülés, lumbális támogatással, öt hüvelykes infotainment képernyővel, valamint különféle biztonsági funkciókkal, mint például a vak terület nyomon követése, valamint a hátsó web Forgalmi riasztási rendszer.
Az új módosítások nem befolyásolták a relé csomagolási képességét. A Citroen legnagyobb panel kisteherautója továbbra is maximálisan 1,870 kg hasznos teher.
Az árképzés azonban megváltozott, mivel az „X” alap 26 665 fontra növekszik, valamint a Top Spec „sofőr” -re, a 35 995 GBP-től kezdve (mindkettő a HÉA kivételével).
Nézze meg a legfrissebb Citroen All-elektromos e-relay-t itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *