A Dacia 200 000. autót árusít az Egyesült Királyságban

A Dacia költségvetési márka bejelentette, hogy a brit piac 2013 -ban történő bevezetése óta eladta 200 000. új autóját az Egyesült Királyságban.
A márka arról számol be, hogy az elmúlt évben eladásának körülbelül 89 % -a a magánkereskedelemben volt, a Sandero lépcsőfutással a legnépszerűbb modellje-az összes eladott Sanderos 60 % –

Használt Ford Fiesta vs New Dacia Sandero

Az Egyesült Királyság piacának nyolc évvel ezelőtti indításánál a márka felépítése a második generációs Sandero és a Duster SUV alapvető verzióiból állt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Dacia felépítése folyamatosan fejlődött, hogy több törekvési autót épít be, mint például a Stepway és a nagy felszerelésű díjnyertes berendezés (ma a legnépszerűbb a vásárlók körében), míg a legújabb Sandero ugyanazon a platformon mozog, mint a jelenlegi CLIO. További új autók, például a következő generációs Lodgy és a Bigster közepes méretű SUV, a láthatáron vannak.
A márka szintén teljesen elektromos lett – de Nagy -Britanniában még nem volt. A Spring Electric az Európa legolcsóbb EV-je, amelyet akkumulátorral működő városi autónak terveztek, a Renault Kwid alapján, amely egyetlen töltéssel képes 143 mérföldre, és az ösztönzőktől függően 10 500 font egyenértékű ára.
A múlt hónapban az Auto Express-szel beszélve, a Dacia vezérigazgatója, Denis Le Voc azt mondta, hogy a társaság még mindig „aktívan fontolóra veszi” az elektromos városi autóját az Egyesült Királyságba, jobb oldali meghajtású átalakítással.
Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Dacia Spring Electric -ről …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *