Uncategorized

A Dacia Variety

hatékonyabb motorjai a Dacia -t a hatékonyság fokozása érdekében a teljes motorfajtájának felülvizsgálásainak sorsát tárták fel. A módosítások a CO2 -kibocsátás csökkentését, valamint a tisztító motorok küszöbön álló euró6 előírásainak megfelelnek.
A legfigyelemreméltóbb módosítás a Duster költségvetési terv SUV-jára vonatkozik, amelyet most egy vadonatúj 1,6 literes benzinmotorral kínálnak. A 114 lóerő, valamint a 156 nm nyomaték létrehozásakor az új 1,6 literes 115 rendszert mind az elsőkerék-meghajtó, mind a négykerék-meghajtású rendezvényekben kínálják. Mindkettő standard stop-start-val jön létre, amely elősegíti az őszi kibocsátást 155 g/km-re, valamint 145 g/km-t a 4WD-hez, valamint a 2WD-t.
Az üzemanyag -gazdasági helyzet 41,5mpg a 4WD -nél, valamint a 2WD 44,2mpg -nál, mindössze 180 font, illetve 145 font, valamint mindkét verzió csökkenti az üzleti autók és a teherautók adóját is.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Duster új motorjával megadhatja a belépő szintű nyereséget (9 495 font), valamint a közép-spektrumú légkörhez (10 495 font), ami további 2000 fontba kerül, hogy ez négykerék-meghajtású modell legyen.
A Dacia fajta további fejlesztései közé tartozik a nyomaték és a hatékonysági növelés az 1,5 literes DCI 110 dízelmotorhoz, 20 nm-es további nyomatékkal, valamint az MPG 64,2mpg-ra növelve. A Sandero -ban felfedezett DCI 90 rendszer, valamint a Logan MCV szintén megcsípést kap, hogy a gazdasági környezetet 74,2mpg -ról 80,2mpg -ra, valamint a CO2 -kibocsátást 90 g/km -re növelje.
A 900 cm3 -es TCE turbó benzin szintén hasonló felülvizsgálatokat kap, mint a nyomaték, a kibocsátás és a gazdaság. Minden motornak felajánlja a megrendelést, valamint a változatosság költségeit változatlan marad.
Most nézd meg a gépjármű -költségek csökkentésére irányuló útmutatónkat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *