Uncategorized

A drónok, valamint az Egyesült Királyság nagyobb városok

kormány általi tesztelését az Egyesült Királyság városában tesztelni kell az Egyesült Királyság városában, a kormány által feltárott új tervek alapján.
A Szállítási Minisztérium – az Üzleti, Energia- és Ipari Stratégiai Minisztériummal együtt – 90 millió fontot fektet be három új jövőbeli szállítási zónába, ahol a szakemberek a regionális testületekkel – például a tanácsokkal, a kórházakkal, a repülőterekkel és az egyetemekkel – együttműködhetnek. Végezze el az új szállítási megoldások valós tesztelését.

Őszi költségvetési terv 2021: Fagyasztott üzemanyag -vám

A három új zónát Portsmouthban, valamint Southamptonban, az Anglia Integrált Hatóságának, valamint a Derby -ben, valamint a Nottinghamben kell felállítani. Az egyik jövőbeli szállítási zóna már létezik a West Midlands -ben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az új zónákban tesztelendő megoldások egyike a drónok, amelyeket arra használnak fel, hogy orvosi ellátást kapjanak a Wight -szigetről a Portsmouth -i kórházakba, valamint a Southamptonba. A koncepció az, hogy ez az utak és a kompok felhasználásának csökkentésével egyszerűsíti a torlódást.
Az elektromos robogókat – hasonlóan az e -ropogókként vagy a PLEV -ként (személyes könnyű elektromos járművek) – szintén meg kell vizsgálni, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az Egyesült Királyság utakon történő felhasználásuk kockázatmentes -e. Az olyan követelményeket, mint az életkor korlátozása, a járműigény, mind a biztosítási fedezet, mind figyelembe kell venni. A tesztek szintén arra gondolnak, hogy a regionális hatóságok követelményeket kapnának-e az e-rágcsálók nyilvános terekre gyakorolt ​​hatásának kezelésére, különös tekintettel arra, hogy parkolják őket.
A hír akkor érkezik, amikor a kormány bejelenti egy konzultációt a „könnyebb, okosabb és zöldebb” szállításhoz a szállítási szabályozási felülvizsgálat részeként. Ez arra fog gondolni, hogy pontosan hogyan lehet meghozni az utazási döntések módosítását, valamint azt, hogy az emberek sétálhatnak, kerékpározhatnak, busszal indulhatnak, vagy vezetés helyett robogót használhatnak.
Grant Shapps, a közlekedés titkára elmondta: „A szállítási forradalom csúcsán vagyunk. A feltörekvő technológiák felrobbantják a szabálykönyvet, és megváltoztatják a módszert, és a termékek örökre mozognak.
„Az úttörő jövőbeli szállítási programunk jelzi a generációban a benyújtott jogszabályok legnagyobb értékelését, valamint előkészíti a módszert az érdekes új innováció tesztelésére, megerősítve az Egyesült Királyság világvezető újítójaként.
„Ez az értékelés biztosítja, hogy megértsük a sokféle új szállítási mód, például az e-reteszek várható hatásait, segítve a legalizálással kapcsolatos bármilyen típusú döntés megfelelő értesítését. Az új zónák finanszírozása az egész országban szintén segíti a kényelmes módszereket, hogy megkerüljünk, és egy zöldebb jövőbeli szállító rendszert készítsünk mindannyiunk számára. ”

Úgy gondolja, hogy a drónok és az elektromos robogók kihasználása segít? Értsük meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *