A DS feltárja az új Performance Division

, a DS Automobiles feltárta saját motorsport -divíziójának, a DS Performance fejlesztését. Általában a DS által szponzorált képletű járműre összpontosít, azonban később befolyásolhatja a teljesítményorientált közúti autókat.
A PSA Peugeot Citroen arra törekszik, hogy kihasználja a DS teljesítmény tapasztalatait, hogy ezenkívül meghatározza a közúti kocsikban alkalmazott elektromos és hibrid innovációt. A kutatási tanulmány, valamint ezeknek a technológiáknak a fejlődése elengedhetetlen mind a Formula E Championship, mind a jövőbeli útjármű -innováció szempontjából – bár még nem értjük, hogy mely tervek profitálnak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A márka szóvivője kijelentette, hogy „nem lenne indokolatlan”, ha elvárja, hogy a márka elektromos és hibrid szakértelme befolyásolja a jövőbeli útépítő modelleket, bár ezek nem nyújthatnak megerősítést időben.
A DS Virgin Formula E versenyautó teljes erőátvitelt a DS Performance mérnökei, a hátsó felfüggesztéssel és a hűtőrendszerrel együtt. A csapat az ötödik lett a Formula E bajnokság tavalyi megnyitó futtatásánál, a brit autós, Sam Bird, az ötödik helyen állt az autósok rangsorában.
Az ex-Toro Rosso F1, valamint a jelenlegi Ferrari F1 teszt autós, Jean-Eric Vergne csatlakozik a Sam Bird-hez a 2015-16-os szezonban. A DS Performance szintén technikai támogatást nyújt a csapatnak a következő szezonban.
A DS Automobiles felhívta Yves Matton és csapata szakértelmét, hogy ösztönözze a DS teljesítményét a DSV-01 versenyautó előmozdításáról. Matton volt mind a Citroen’s Rally csapatának, mind a Touring Járművek Világbajnokságának csapatának csapatának elsődleges csapata, amely az utóbbi években a Citroen Motorsport győzelmeinek sok részét segítette. A DS Performance igazgatójaként arra törekszik, hogy ezt a sikert előrelépje a Formula E bajnoksághoz.
Olvassa el itt az E Formula teljes útmutatóját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *