A Facelifted 2018 Mazda 6 turné, amelyet a Genfben

Mazda show -sztárjában fedeztek fel az idei Genfi Autószalonon, a Facelifted Mazda 6 Tourer. Úgy tűnik, hogy a nemrégiben frissített Mazda 6 szalon mellett, amelyet a tavalyi év végén teljes egészében a Los Angeles -i Autószalonon mutattak be.
Nem meglepő, hogy a Facelifted Tourer által kapott frissítések megegyeznek a szalon testének testvére. Ez azt jelzi, hogy egy kissé frissített külső kialakítás, egy új hálórács és króm, amely az autó friss LED fényszóróinak körüli részleteket mutat, a legszembetűnőbb változás.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb ingatlan autók 2018
A belső frissítések sokkal sokkal nagyobb méretűek. A műszerfal kialakítását egy egyszerűbb megjelenéssel felújították, sokkal egyszerűbb felületekkel, az új Switchgear, az új ülések és az új tech mellett. Van még egy új, nyolc hüvelykes érintőképernyős infotainment rendszer és egy opcionális hét hüvelykes TFT kijelző a műszercsoportban.
A szalonhoz hasonlóan az Egyesült Királyság erőátviteli részletei még mindig csomagolnak, de a Mazda fokozott teljesítményt és hatékonyságot ígér, ami valószínűleg jelzi a 2,2 literes dízelmotor és a 2,0 literes benzinmotorok frissített verzióit, amelyeket jelenleg a brit vásárlókhoz használnak.
A túra alvázcsípéssel is megérkezik, a Mazda megváltoztatva a felfüggesztés beállítását, hogy további kényelmet és agilitást injektáljon. Új I-ActivSense biztonság és segítőkészítés is megérkezik, egy 360 fokos felülről lefelé mutató bütyökkel.
A teljes frissített Mazda 6 tartomány mellett a cég két legfrissebb koncepciós autója szintén debütálja az európai debütálását. A kifinomult Vision Coupe Design tanulmány a Genfben lesz, a KAI mellett-a SKYACTIV-X PORPED koncepció, amely a következő generációs Mazda 3-at, 2019-ben esedékes.
Olvassa el mindent a jövő hónapban Genfbe vezető mindent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *