A Fiat a Fiat Van Range-ről a Fiat Sportivo Van Range

modelleket mutathatja be a legmagasabb színvonalú sportos burkolatban. A továbbfejlesztett stílus és az új motorok ezt a burkolatot egyedivé teszik, és a Fiat már a Fiat Fiorino -n és a Fiat Ducato -n a 2014 -es haszongépjármű -kiállításon mutatták be.
A Sportivo Trim 700 fontba kerül, mint a Tecnico specifikáció, és sportos megjelenést teremt azáltal, hogy ötvözött kerekeket, exkluzív Sportivo oldalsó csíkokat és festett lökhárítókat ad hozzá. A tecnico burkolatból készített készlet szintén felszerelhető, beleértve a légkondicionálót, az első ködlámpákat és a parkolóérzékelőket.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az ebben a Trim -szint tartományban elérhető modellek között szerepel a Fiat Fiorino Sportivo 1.3 95 MultiJet II, a Fiat Doblo Cargo Sportivo 1.6 105 multijet, a Fiat Scudo Sportivo 2.0 130 MultiJet és a Fiat Ducato Sportivo 2.3 150 MultiJet II.
Sebastiano Fedrigo, a Fiat Professional UK igazgatója elmondta: „Örülünk, hogy nemcsak az új Sportivo modelleket üdvözöljük a Fiat Professional Stand -on a Birminghami haszonjármű -kiállításon, hanem néhány legértékesebb ügyfelünk járműveit is.
„A magas rangú társaságok igényeinek és elvárásainak kielégítése növekvő sikere kiemeli a haszongépjármű-felállás növekvő versenyképességét. És több új termékkel, származékos termékekkel és technológiákkal a folyamatban reméljük, hogy a Fiat Professional sikere folytatódik 2014 -ben és azt követően! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *