Uncategorized

A Ford Mustang vezeti a Team Sky -t a 2016 -os Trip de France

-on. A legutóbbi Ford Mustang a Ford támogató autók egy csoportját vezeti a Team Sky -hez a 2016 -os Trip de France Cycle Race versenyen.
Ez év elején a Ford új partnerséget jelentett be a Team Sky -vel, amely támogató autókat kínál a Cycling legmagasabb szintű versenyeihez. Most a Ford azt reméli, hogy a múlt hónap sikerére épül a Le Mans 24 órájában, a győzelemmel a Trip de France -ban.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A júniusi Saw Ford az új GT szuperautó speciális kiadású verzióját mutatja be, hogy megünnepeljék a Bruce McLaren és Chris Amon 1966 -os Le Mans győzelmét a Ford GT40 -ben. Ugyanebben az évben a Ford örült egy újabb győzelemnek Franciaországban, de ezúttal két kereken, amikor a Ford Lucien Aimar megnyerte az idei utazást, de France -t.
• A rendõrségi Ford Mustangs csatlakozhat az Egyesült Királyság erõinek flottájához
Most, 50 évvel a ’66 -es győzelmek után a Fordot a Team Sky támogató autószolgáltatójává választották, felkészülve az idei 21 szakasz, 3519 km -es rendezvényre.
A Team Sky számára a legjobb esélyt biztosítva a Team Sky számára az idei verseny nyerésére, a Ford szállította Mustangot, Edge-t, S-Max-ot, Kuga-t, Mondeo-t és tranzit-támogató járműveket. A Mustang várhatóan Halo autóként fog működni, az 5,0 literes V8 Fastback modell 435 lóerővel fejlődik ki-így jóval 0-62 mph-ra jó 4,8 másodperc alatt. Az S-Max, a Kuga és a Mondeos mind négykerék-meghajtással vannak felszerelve.
Annak ellenére, hogy a Ford népszerűsítette a Mustangot, mint vezető kocsit, ez a Mondeos lesz a leggyakoribb autók, amelyek támogatják a Sky Team -t. Mindegyik a Ford 2,0 literes dízelmotorját 178 lóerővel használja, bár a felfüggesztést frissítették, hogy extra 400 kg kerékpárokat, embereket és berendezéseket szállítson. A testreszabott felfüggesztéstől származó emelkedett utazási magassággal a Fordnak 5 mm vastag ötvözetű lemezeket kellett illesztenie a Mondeo Motor -öböl aljára, hogy megóvja a fontos alkatrészeket.
Minden autó a jól ismert kék és fekete színű lesz, amelyet korábban a tavalyi Jaguar F-Pace és az XFR-S Sportbrake támogató járműveken láttak. A Jaguar szponzorálása a 2015 -ös véget ért.
A Team Sky az utóbbi négy évben háromszor nyerte meg az utazást, Chris Froome és Sir Bradley Wiggins brit elitekkel, tehát az esélyek a Ford javára vannak az idei versenyre.

Vajon a Ford Mustang hatással lesz -e az idei utazáson? Tudassa velünk az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *