A heti autó feltárása

az ország egyes részein számos hüvelyk hó és jég alatt áll, ezen a héten az autó feltárása – 2013. január 23 -án – a speciális 4×4 Mega -tesztünket tartalmazza. Az új BMW 320i XDrive bevezetésének megjelölésére öt különféle négykerék-meghajtású rendszert hozott össze-beleértve a Quattro-val felszerelt Audi A6-ot, valamint a Subaru XV-t, valamint a hosszú távú 50:50 osztást. 4WD – Felfedezni, hogy melyik a legjobban vezeti az Egyesült Királyság téli szezonját.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A heti kiadásban szintén teljes védelmet nyújtunk a Detroiti Autószalonon, a közelgő Honda NSX, a vadonatúj Audi RS7, valamint a BMW 3 sorozatú revizáló Infiniti Q50 részleteivel.
A meghajtókban először a vadonatúj Skoda Octavia kormánya mögött vagyunk, a Ford Ford Fiesta, a Peugeot RCZ, az Audi R8 Spyder, valamint a Mazda MX-5 mellett.
Ráadásul megvan a legfrissebb termék -áttekintés, vásárló útmutatók, valamint a fogyasztói hírek, Mike Rutherford véleménye mellett a Honda azon döntéséről, hogy 800 feladatot vág le Swindoni üzemében.
Az 1,252 kiszámítást most megvásárolják, 2,45 font ára. Alternatív megoldásként a biztosítás hat problémát igényelhet 1 fontért, valamint a magazinot közvetlenül az ajtóhoz nyújthatja be hetente, vagy töltse le az új iPad kiadásunkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *