Uncategorized

A Jaguar Land Rover, hogy eladja eklektikus gyerekek pedál autó kollekcióját

annak érdekében, hogy helyet teremtsen a Jaguar Land Rover Classic Division kibővítéséhez, a JLR eladja az autók tartalékflottáját, és köztük 140 gyermekpedál autót tartalmaz. a szüreti játékok tartományából. Ez semmiképpen sem a cég Pedal Automobile Collection mértéke, mivel a Marque csak olyan modelleket értékesít, amelyek nem szerepelnek a JLR márkanévben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A március 21 -én a Bicester Heritage -ben tartalék nélkül aukció nélkül aukció nélkül aukció nélkül képviselők vannak az elmúlt 130 évi autózás szinte minden évtizedében. A kiemelkedő autók közé tartozik egy miniatűr Batmobile, a háború előtti stílusú versenyzők és a BMW Z4. A tartományban is szerepel a vintage biplanek (természetesen modellek) és egy pedál autó, amely úgy van kialakítva, hogy gőzvonatnak tűnjön.
• Hogyan válasszuk ki a legjobb gyerekkocsit az autón
Sőt, ezek nem az a fajta játék, amelyet egyszerűen felveheti a helyi argókról. A bemutatott járművek közül sok olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekre csak a teljes méretű autókra számíthat, mint például acéltestek, fékek, motorháztetők és csizmák, teljesen működőképes kormányzás, fényszórók, állítható pedálok és akár bőr ülések. Bizonyos esetekben az egyetlen dolog, hogy ezeket a miniatűröket felosztja a valódi dologból, a motor hiánya.
4

Az egyik fő oka annak, hogy a JLR Classic Pedal Automobiles átkerül a blokkon, az, hogy az osztály azt reméli, hogy ezeknek a modelleknek az eladása több helyet teremt különleges projektjeinek, például a Jaguar és a Land Rover ‘Reborn’ modellek számára. A gépjárművek korábban elindították a Jaguar Land Rover Classic-ot a Jaguar E-típusú könnyűsúlyú és a Reborn Land Rover Defender 5,0 literes V8 Power-rel.
• A legjobb játékutó minden korosztályú fiúk és lányok számára
Tim Hannig, a Jaguar Land Rover Classic igazgatója elmondta: „[A modellek eladása] lehetővé teszi számunkra, hogy az izgalmas kezdeményezésekre összpontosítsunk, ideértve; A Range Rover és a Jaguar E -Type, a „Works Legends” autók „Reborn” verziói és a „klasszikus kollekció” – az ikonikus járművek, amelyeket az Egyesült Királyság új „Classic Works” létesítményének szakemberek gondoztak.

Melyik autóval vágyott arra, hogy miniatűr verzió legyen, amikor gyerek voltál? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *