Uncategorized

A Jaguar XFR-S Sportbrake nagyon ingatlanja hivatalosan felfedte

A Jaguar folyamatosan kitalál minket, hogy nagy teljesítményű XF Sportbrake-t épít-e, de most hangsúlyos válaszunk van. Ahelyett, hogy egyszerűen csak egy XFR Sportbrake-t épített volna, a Jaguar egyenesen az XFR-S specifikációjára ugrott a tartomány leghasznosabb modelljéhez.
A Genfi Autószalonon bemutatva a Sportbrake csatlakozik az XFR-S Saloon és az XKR-S-hez, mint a ballisztikus R-S család harmadik tagja. Mint a testvére, egy 542 lóerős 5,0 literes, feltöltött V8-at használ, amely 680 nm nyomatékot termel-elég ahhoz, hogy 0-60 mph-ig 4,6 másodperc alatt, 0,2 másodperccel lassabban rakja fel, és az azonos felső sebességre 186 mph, annak ellenére. súlya körülbelül 90 kg.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Jaguar tervezői lefordították a szalon pumpált stílusát a Sportbrake sokkal ésszerűbb bodystílusába, mínusz a vad hátsó szárnyra természetesen. Ennek ellenére sokkal kisebb tetőfedő rendszer spoilert kap, egy mélyebb első lökhárítóval és elülső osztóval együtt, hogy nagy sebességgel növelje az erőt. Bővített és sokkal faragott oldalsó küszöbök, egy mélyebb hátsó lökhárító, 20 hüvelykes ötvözetek és egy versenyautó-stílusú hátsó diffúzor készítik a külső frissítéseket.
• Jaguar Xfr-S vs XFR: Video Track Battle
Belül vannak varrott szénbőrrel borított sportülések és az R-S jelvények meghintése, de a Sporbrake kiemelkedő belső tér marad. Ez azt jelenti, hogy a 60:40 osztott hátsó ülések és egy csomagtartó, amely 1675 literre terjed ki, az ülések lefelé.
Noha az XFR-S Sportbrake ugyanazt az alapvető alvázot használja, mint az XFR-S szalon, a hátsó felfüggesztést kifejezetten úgy hangolták be, hogy megbirkózzon az extra súlygal. A merevebb anti-roll-rudaknak, a keményebb rugóknak és a lengéscsillapítóknak, valamint az új első felfüggesztés csuklójának köszönhetően a teljes utazási merevség 30 % -kal nőtt a standard autóhoz képest. A nagyobb gumiabroncsoknak, a nagyobb fékeknek és az elektronikus differenciálműnek garantálnia kell azt, megállítja és megfordul, ugyanúgy, mint a szalon.
Ez sem lesz csendes-a kipufogógáz központi hangtompítója eltávolította, és helyettesített egy „X-darab” -val, hogy egy virágzó kipufogógáz és a túllépés ropogása legyen.
A Jaguar megváltoztatta a szokásos XF tartományt is – bevezetve egy R -sport modellt. Megkapja a teljesítménymodell megjelenését, egy darab Bodykit-rel, de csak a 161 lóerős 2,2 literes dízelmotorral kapható, 57,7mpg és 129 g/km visszatéréssel. Vásároljon könyveket az új XF modellekhez április 1-jén nyitva tartva, az XFR-S Sportbrake ára 82 495 font. Legközelebbi riválisai az Audi RS6 Avant és a Mercedes E63 AMG Estate lesznek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *