A JIA bemutatja az új fajta rover Chieftain Restomod

A Restomods mind a dühét, valamint a Jensen Worldwide Automotive (JIA) Variety Rover Chieftain (JIA) a jelenlegi, hogy csatlakozzon egy növekvő csomaghoz.
A Jensen -elfogó resto módosított változata számára a legnépszerűbb, a JIA mechanikai és kozmetikai fejlesztéseket szerzett a vezetõhöz, amely szerint az autó és a teherautó sokkal jobbá tette az autókat, és sokkal könnyebben online.

A klasszikus fajta rovers elektromos autókat és teherautó -átalakítást kap Lunaz -tól

A JIA a Variety Rover alvázával kezdte, és a 4×4 online tengelyeit a teljesen független kettős-Wishbone felfüggesztés javára dobta. Az autó híres terepjáró képességének fenntartása érdekében azonban az üzlet szintén elkészített egy pár speciális tartót, amely lehetővé tette a Variety Rover eredeti differenciálásainak felhasználását.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az MK1 Variety Rover 40 éves fékeit, valamint a csomópontokat szintén felváltották a Discovery 3, valamint a Variety Rover Sport elemeivel. A JIA új szervokormány-állványt, valamint a Variety Rover Classic frissített verziójához felszerelt új szervokormány-állványt, valamint a korai autókat sújtó rossz menedzsment és testhengerek kipróbálására és orvoslására.
A 4×4 eredeti 3,5 literes Rover V8-at frissítették, sokkal erősebb 6,2 literes LS3 V8-at a Chevrolet Corvette-től. Egy új, hatsebességes automatikus sebességváltóval párosul, amelyet testreszabtak a Variety Rover eredeti átadási tokjával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *