Uncategorized

A KIA bevezeti a 2000 GBP SCRAPPAGE tervet

A KIA bemutatta saját scrappáztervét az Egyesült Királyságban, 2000 fontot kínálva a járművezetők számára, akik új Kia Picanto vagy Rio számára kereskednek a régi járművükön.
A tervet már az Egyesült Királyságban a KIA márkakereskedéseknél, valamint 2017. decemberéig tartják.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az ajánlatnak nincs szüksége a tulajdonosok speciális intézkedéseire – mindaddig, amíg a régi járművek tulajdonosai megegyeznek az új járművel, a 2000 font összegű jutalom garantált. Az összes kereskedett járművet selejtezik.
A KIA kijelentette, hogy az év végéig várhatóan legalább 4500 picantót és RIOS -t kínál. Becslése szerint, ha az egyes tervek helyettesítik a hétéves jármű szén-dioxid-kibocsátását, 1,6 tonnával csökkentené a hasonló tulajdonjogi időszak alatt.
A KIA elnöke, valamint a vezérigazgató, Paul Philpott elmondta: „A közelmúltban bevezették számos scrappázrendszert – sokan csak a magasabb mentesítési szintű nagyobb tervezésekre vonatkoznak, azonban a KIA hétéves váltás -scrappe tervét egyszerű és egyszerűen érthető, valamint egyszerűen érthető. – Ez vonatkozik az alacsony kibocsátású Picanto, valamint a Rio fajták minden verziójára, valamint garantáltan, amíg az új jármű vásárlója szintén a jármű tulajdonosa. ”
A régi járművekből 2000 font lenne elegendő jutalom az új Rio vagy Picanto kereskedelméhez? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *